Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Smoby Quinny 3-i-1 Combi dockvagn
Tillfälligt slutsåld

Pris
710 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A311768

EAN: 3032162531174

Smoby Quinny 3-i-1 Combi dockvagn
Texten har översatts automatiskt.
En mångsidig 3-i-1 dockvagn i original Quinny Design .

Sitter eller ligger du bekvämt, eller tar du bara med dig dockan i vagnen? Med den här multifunktionella 3-i-1-dockvagnen i den trendiga Quinny-modellen Design är allt möjligt! Tack vare det utbytbara sätet kan modern e dockvagn på nolltid omvandlas till en praktisk sportvagn för dockor. När din docka är trött kan din lilla älskling sova bekvämt i dockvagnen. Den övre delen kan tas av med några enkla steg och du kan ta med din älskling överallt i den praktiska bärstolen. För spännande upptäcktsresor kan dockvagnen omvandlas till en barnvagn där det är bekvämt att sitta. Överdragen på dockvagnen är tillverkade av robust plasttyg. De kan lätt torkas av med en fuktig trasa. För dockor upp till 42 cm. Dockan ingår inte.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 54,5 x 38,5 x 64,0 cm
  • Lämplig för dockor upp till 42 cm
  • Leverans utan docka
  • Ålder: från 3 år
Om Smoby :
Smoby Toys är en av de mest kända franska leksakstillverkarna och vet vad som gör barn glada och föräldrar nöjda - innovativa leksaker som hjälper de små att upptäcka och träna sina egna färdigheter, färgglada och fulla av idéer. Barn är födda till upptäcktsresande! De förstår och upplever världen genom att leka och pröva sig fram. Därför är det så viktigt med åldersanpassade och säkra leksaker. Smoby Toys är experter på testade leksaker som bygger på den senaste pedagogiska forskningen, från baby- till skolåldern. Men det viktigaste är att det är roligt att leka med Smoby -produkter!

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Smoby Quinny 3-i-1 Combi dockvagn
5
38 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 32
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare