superfit Slipper Belinda stone kombi
Storleksguide
Variant:
  • superfit Slipper Belinda stone kombi
  • superfit Slipper belinda rosa
  • superfit Girls Slipper Belinda gul
  • superfit Girls Slipper Belinda grå

Pris
306 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A236242

superfit Slipper Belinda stone kombi
Texten har översatts automatiskt.
"Varumärkeskvalitet från husets superfit - Stort ansvar för dina fötter!

Under paraplyet av Legero-skofabriken, skor av de tre märkena Superfit Legero och Think. Superfit är det ledande varumärket i Europa för barnskor. 98% av de tillfrågade barnläkare och ortopedkirurger bedömde Superfit-barnskor med högst poäng. Alla skor utvecklades i samarbete med medicinska specialister. Hälkåpa, avrullningssula, slip-in, innerfoder med andning och sulprofil är de viktigaste sakerna skon ""passar"" helt enkelt.

Legero strävar ständigt efter att använda den senaste tekniken för att se till att du får en förstklassig produkt vars tillverkning tar hänsyn till hälsoaspekterna av det använda materialet samt designar bearbetningen , material och passform. Den interna kvalitetsstyrningen tolkar de redan existerande rättsliga riktlinjerna för material som används ännu strängare än föreskrivet, så att skorna uppfyller de högsta kraven när det gäller kvalitet och hälsokompatibilitet. superfit LEGERO - helt enkelt bra skor.

Denna toffel i Mary Jane-stil är perfekt för smala tjejfötter (WMS-bredd ""M3"") tack vare sin smala form. Det praktiska kardborrbandet gör det enkelt att komma in och hålla bra. Den icke-märkande sulan är särskilt flexibel och representerar ett centralt designelement med sin fjärilsform i hälområdet. Lufthålen på yttersulan tillsammans med det andningsbara bomullsfodret säkerställer ett behagligt fotklimat. Denna modell som heter Belinda är tillverkad av högkvalitativ textil och imponerar med sin optimala passform och högsta gångkomfort.

Produktdetaljer:
  • Material: Textil
  • Foder: textilfoder
  • Med praktisk kardborrfäste
  • sula utan märkning
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

superfit Slipper Belinda stone kombi
superfit Slipper Belinda stone kombi
306 kr