👶 10% STORKRABATT
👶 10% STORKRABATT
Använd rabattkoden:
OSJ145762
00
tim
00
min
00
sek
Infoi
sigikid ® Kuddiga leksakskaniner, Green

sigikid ® Kuddiga leksakskaniner, GreenPris
304 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A312961

EAN: 4001190395200

sigikid ® Kuddiga leksakskaniner, Green
Texten har översatts automatiskt.
NATURLIG - HÅLLBAR - RÄTTVIS - EKOLOGISK - EKOLOGISK - EKOLOGISK:
Hållbara produkter som produceras på ett rättvist och ansvarsfullt sätt i Europa, naturliga material från kontrollerad ekologisk odling och en estetiskt sofistikerad Design är de grunder som sigikid lägger stor vikt vid när de skapar serien " Green ".

Alla tyger som används i den här serien är 100 % ekologiska - yttertygerna kommer från kontrollerad ekologisk odling (kbA), och ull från får används som fyllnadsmaterial. De färgämnen och ytbehandlingar som används i denna kollektion är också ekologiskt och hälsomässigt säkra.

Kollektionen av Green gosedjur i trevliga färger imponerar med den vävda plysch av hög kvalitet som används och en barnvänlig Design . Materialet är underbart mjukt och erbjuder en behaglig känsla.

Den beige-bruna kaninen rekommenderas redan för bebisar från födseln och är därför en idealisk gåva till födseln eller dopet. Små barnhänder kan ta tag i och utforska honom med hans armar, ben och öron. När barnet växer blir den 29 cm stora gosedjuret en trogen följeslagare och lekkamrat för barnet. Han är redo för många underbara äventyr med sin lilla människovän. Ögon och mun är kärleksfullt broderade för hand.

sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och väl genomtänkta Design och står för gosiga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en god känsla. I över 50 år har sigikid följt en tydlig princip:
FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gör familjevärlden mer mysig och färgstark redan från början.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 29 x 11 x 7 cm.
  • Material: 100 % bomull, fyllning: 100 % ull
  • Rengöring: Tvättcykel för ull
  • Ålder: från 0 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

sigikid ® Kuddiga leksakskaniner, Green
sigikid ® Kuddiga leksakskaniner, Green
304 kr