Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

roba Kuddig och dekorativ kuddmoln Style turkos
Tillfälligt slutsåld

roba Kuddig och dekorativ kuddmoln Style turkos


Variant:

Pris
211 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A291983

EAN: 4005317319896

roba Kuddig och dekorativ kuddmoln Style turkos
Texten har översatts automatiskt.
"Roba kudde kudde ""roba Style"" Cloud i färgen turkos är underbart mjukt och är mycket mer än ""bara"" en dekorativ kudde för barn. Med sina söta, broderade ögon blir molnkudden snabbt och vän, beskyddare, lekekamrat, tvättare eller fungerar som ett sovhjälpmedel. Småbarn bygger ofta upp och nära relation med en leksak och gillar att ta den med sig vart de än går. Precis som en gosig leksak ger den kudda kudden ditt barn och känsla av kännedom och ger där styrka och mod.

På vägen är det lämpligt som en mjuk bas för huvudet. Som en dekorativ dyna skär den en bra figur i barnsängen eller i soffan och passar i varje interiör i barnens och barnets rom. Den fluffiga barnkudden i molnform är en trevlig närvarande till pojkar och flickor från 0 år. Allt material som ska användas för kudden är testat och certifierat för skadliga ämnen.

Tekniska detaljer:
  • Färg: turkos
  • material: 100% polyester
  • Mått: höjd x bredd x djup 19 x 32 x 9 cm
  • Handtvätt
  • Inte lämplig för torkar
  • För barn från 0 år
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare