REER 3D Säkerhetsväst - lekande barn
REER 3D Säkerhetsväst - lekande barn
73 kr
Pris inklusive moms.
  • REER 3D-Gatuskylt - lekande barn

Pris
73 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A154204

REER 3D Säkerhetsväst - lekande barn
Reflexväst
Motiv "Elefant"

Produktdetaljer: Ger barnen extra säkerhet i mörkret eller vid vägen. Reflekterande signalfärg med två breda reflexband.
En praktisk huva med reflexband Roliga reflekterande motiv på fram- och baksidan Resorband som går att ställa in efter storlek Storlek: XS, ca. 39 x 43 cm (B x H) Material: Polyester, tvättbar Åldersrekommendation: 24 + månader Färg: rosa

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Våra bästsäljare

REER 3D Säkerhetsväst - lekande barn
73 kr
Toppmärken