Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

EXIT Lekstuga Fantasia 100, grön
Tillfälligt slutsåld

EXIT Lekstuga Fantasia 100, grönPris
4799 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A248271

EXIT Lekstuga Fantasia 100, grön
Här kan alla barn känna sig som hemma. Du kommer bli begeistrad bara av att titta på lekstugan. Exit Fantasia står på marken och tar därmed lite plats. Lekstugan i trä är enkel att montera tack vare de färdiga sektionerna. Den har detaljer som en skorsten och en härlig form.

Hållbar lekstuga i trä

Trähuset är tillverkat av FSC®-certifierat cederträ (FSC 100%, SCS-COC-000652-WH). Träslaget är naturligt motståndskraftig mot väder såsom regn och därför resistent mot röta. Träet är inte behandlat med ohälsosamma kemikalier och flisar inte. Cederträ är därför inte bara bra för naturen men också säker för barnen.

Upplev ett äventyr

Som för alla lekstugor så finns det även tillbehör till EXIT Fantasia 100. Vad sägs om ett picknickset med pallar, blomlådor eller ett fågelhus?

Detaljer:
  • 2 Takfönster
  • Maxbelastning: 100 kg
  • Material: Cederträ
Ingår i leveransen
Färdig byggsats för enkelt montage
Beskrivning

Fraktinformation

Vi skickar din beställning direkt till den angivna adressen. Du kan alltså välja att få paketet levererat till ditt jobb eller en en vän.

Om du inte är hemma så levereras paketet till en granne alternativt till ett paketombud. Om det är fallet så kommer chauffören att lämna ett meddelande om det i din brevlåda.

Våra bästsäljare

Toppmärken