REER Regnskydd för babyskydd (70538)
Tillfälligt slutsåld

REER Regnskydd för babyskydd (70538)

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 1000 kr
276 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A011932

REER Regnskydd för babyskydd (70538)
REER Regnskydd för babyskyddSkydda ditt barn från väder och vind! Små nätceller garanterar frisk luft. Regnskyddet är fritt från PVC och mjukgörare. Passar alla babyskydd för grupp 0 och 0+.

Details:
• Nätceller ger en god luftcirkulation.
• Praktisk även när babyskyddet ska bäras.
• Passar för grupp 0 och 0+
• Fri från PVC och mjukgörare.

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.