10% MORS DAG-RABATT!
10% MORS DAG-RABATT!
Rabattkod:
MAMMA1352
00
tim
00
min
00
sek
Klicka här!i
REER Organizer för bilstolen med många stora fickor
Tillfälligt slutsåld

REER Organizer för bilstolen med många stora fickor

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 1000 kr
136 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A027750

REER Organizer för bilstolen med många stora fickor
REER Organizer för bilstolen med många stora fickor

Även i bilen måste det finnas något att fördriva tiden med - om det är spel, ritsaker, CD-skivor eller bildböcker - allt får plats i den rymmliga förvaringsfickan.

Organizern för bilstolen med många fickor erbjuder plats för allt vad ert barn behöver för bilresan. Fixeras enkelt på framsidan med kardborrband. Framställd av vattenfast och lättrengörlig polyester.
• Storlek: 48 x 73 cm
• Tvättbart polyestermaterial

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.