15% på leksaker i outlet 🚂
15% på leksaker i outlet 🚂
Kopiera rabattkoden:
SIV11767
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra rabattkoden
NUK Ätesset Disney Mickey Mouse från 9 månader

NUK Ätesset Disney Mickey Mouse från 9 månader


Pris
235 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A329394

EAN: 4008600396659

NUK Ätesset Disney Mickey Mouse från 9 månader
Texten har översatts automatiskt.
De populära Disney-figurerna Mickey och Minnie Mouse i sortimentet NUK
De världsberömda Disneyfigurerna Mickey och Minnie Mouse följer med våra små barn i deras magiska vardag. Klassiska modern e Design s pryder de populära NUK -produkterna och glädjer både unga och gamla Disney-fans. Fördjupa dig i den unika världen med Mickey & Minnie Mouse !

NUK Disney Mickey-setet för att lära sig äta: den kompletta lösningen för att lära sig äta
Övning ger färdighet - det gäller även när våra barn lär sig att äta. Mamma och pappa som tar över matningen har sakta tagit slut, nu ska ditt barn börja äta och dricka självständigt. För att göra processen enklare och för att lindra din första oro som förälder rekommenderar vi NUK Disney Mickey Eating Set, som hjälper ditt barn att lära sig att äta och dricka med väl genomtänkta former och användbara funktioner. Setet innehåller en djup tallrik med en bredare kant som gör det lättare att skeda och som är lätt att greppa för små barnhänder. Precis som ätplattan har drickkoppen i setet också en TPE-bas för ett säkert och halkfritt stativ, så att inget kan gå fel när du experimenterar och lär dig. För enkel och säker hantering av skeden och gaffeln har besticken breda handtag som gör det lätt att hålla dem i handen och avrundade kanter och tänder - så att det blir en barnlek att lära sig att äta!

En träff med Mickey Mouse - med NUK Ätande uppsättning
NUK Den söta och färgglada Design med Musse Pigg Mouse -motivet gör det ännu roligare för de små att lära sig att äta och dricka och låter dem på ett lekfullt sätt upptäcka världen av olika måltider. Oavsett om det är frukost, lunch eller middag är den populära och glada Disney-figuren en livlig partner för självständigt ätande när som helst.

NUK Disney Mickey Eating Set: lämplig för mikrovågsugnar och diskmaskiner
Den lilla magen knorrar - nu måste det gå snabbt. Setets tallrik och drickmugg är perfekta för att värma upp mat i mikrovågsugnen. Maten serveras snabbt igen, magen är mätt och det är dags att leka igen eller ta en liten tupplur - detta gäller förstås även för mamma och pappa! Alla delar i NUK Disney Mickey Eating Set kan enkelt rengöras i diskmaskinen och är därför redo att användas igen på nolltid.

Den här NUK uppsättningen uppfyller den europeiska säkerhetsstandarden EN14372 och EN14350.Läs noggrant varningarna och bruksanvisningarna på insidan. Spara produktinformation och artikel-/ LOT-nummer för senare användning.

Produktdetaljer:
  • Tallriken är lätt att hålla i och lätt att skeda ut tack vare den breda kanten.
  • Tallrikar och koppar med TPE-botten för ett säkert och halkfritt stativ
  • Bestick med breda handtag och avrundade kanter och tänder
  • Kan köras i mikrovågsugn och diskmaskin
  • Material tillverkat av högkvalitativ polypropylen och TPE, BPA-fri
  • Åldersrekommendation: för barn från 9 månader och uppåt.
Leveransens omfattning:
  • 1 x tallrik för att lära sig att äta
  • 1 x bestick
  • 1 x dryckeskopp

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
170 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvakter, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Ätesset Disney Mickey Mouse från 9 månader
5
4 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 4
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Ätesset Disney Mickey Mouse från 9 månader
NUK Ätesset Disney Mickey Mouse från 9 månader
235 kr