haakaa® Skyddshuvud, för fruktsugare
Pris
58 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A345445

EAN: 9420060207323

haakaa® Skyddshuvud, för fruktsugare
Texten har översatts automatiskt.
Sätt bara på locket på silikonpåsen och fyll den med bröstmjölk eller annan vätska eller puré. Sätt ihop fruktsugaren, sätt på locket och frys in den.

Rengöring och skötsel

Tvätta efter varje användning. Även om fruktsugaren tål diskmaskin rekommenderar vi att den tvättas för hand med varmt vatten och tvål. Använd inte blekmedelsbaserade tvättmedel eller tabletter för att sterilisera eller rengöra denna produkt. Använd en ångsterilisator eller koka produkten i vatten i 2-3 minuter för att sterilisera den. Silikon kan absorbera färgerna i maten som den kommer i kontakt med. För att undvika missfärgning ska du tvätta den omedelbart efter användning.

Kontrollera regelbundet produktens skick. Byt ut produkten om den visar tecken på skador.Förvara den inte i närheten av vassa föremål.Endast borstar med mjuka borstar eller mjuka svampar ska användas för att rengöra denna produkt, eftersom hårda rengöringsmedel med slipmedel kan skrapa ytan.Använd inte denna produkt för andra ändamål än det som den är avsedd för.Förvara produkten på en sval och torr plats och undvik direkt solljus.Övervakning av en vuxen krävs.

Produktinformation
  • Passar över silikonpåsen på fruktsaparen för att förhindra överflöde vid frysning av portioner.
  • Tillverkad av transparent 100 % livsmedelsgodkänd silikon så att du kan se vad som finns inuti.
  • Lätt att avlägsna från fruktsugaren för rengöring för att förhindra bakterieuppbyggnad
  • Fri från BPA, PVC och ftalater

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: haakaa® Skyddshuvud, för fruktsugare
4.5
6 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 4
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

haakaa® Skyddshuvud, för fruktsugare
haakaa® Skyddshuvud, för fruktsugare
58 kr