15% på leksaker i outlet 🚂
15% på leksaker i outlet 🚂
Kopiera rabattkoden:
SIV11767
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra rabattkoden
haakaa® Bröstpump, Generation 3 Premium Set peach

haakaa® Bröstpump, Generation 3 Premium Set peach


Pris
1350 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A344532

EAN: 9420060201888

haakaa® Bröstpump, Generation 3 Premium Set peach
Texten har översatts automatiskt.
Samla upp, mata och förvara bröstmjölk enkelt och effektivt med världens första 5-i-1-matningssystem från Haakaa. Med en enkel vridning kan du växla mellan alla de olika tillbehören. Med matningsskeden kan du ge ditt barn sin första gröt, med flaskan kan du hjälpa ditt barn att dricka självständigt och långsamt övergå till en vanlig kopp och tack vare silikonlocken kan mjölk, gröt eller snacks förvaras bekvämt i silikonmuggarna.

Denna uppsättning innehåller:
1 x 250 ml silikon bröstpump
Den välkända bröstpumpen Haakaa har uppfunnits på nytt. Den enkla och effektiva Design från den välkända Haakaa bröstpumpen har behållits, men nu kan du ta ut mjölken direkt i flaskan tack vare det nya systemet. Tillverkad av silikon av livsmedelskvalitet. Den här kompakta pumpen är perfekt för alla situationer där du vill ta ut mjölk snabbt och diskret, till exempel på långflygningar, i bilen eller helt enkelt hemma!

1 x 160 ml silikonflaska
Haakaa-flaskan är tillverkad av livsmedelssäker silikon, vilket gör den ojämförligt mjuk och säker för ditt barn. Den är lätt att hålla, även med små händer, och stöttålig så att ditt barn kan lära sig att dricka självständigt utan risk för att gå sönder. Flaskan på 160 ml i det här setet har en bröstvårta med långsamt flöde.

1 x Silikonflaska med automatisk sugrör
Skeden är tillverkad av 100 % silikon och är därför mjuk och flexibel. Så även de mest aktiva barnen kan inte skada sig när de dricker. Det automatiska sugröret är viktat i botten så att det alltid är nedsänkt i vätskan och kan drickas från vilken vinkel som helst - även när flaskan är upp och ner!

1 x Silikonmatningssked
Med hjälp av matningsskeden kan du förvandla din Gen. 3-flaska till en slags klämflaska - så att du kan ge ditt barn sin första gröt eller yoghurt på ett mycket rent sätt.

1 x Silikon anti-kolisk sugpropp - storlek S (långsamt flöde)
Den mjuka anti-koliska spenen förvandlar din Gen. 3-flaska till en säker bröstvårta för spädbarn. Tack vare den minsta öppningen är den här spenen särskilt lämplig för de första månaderna. Den är tillverkad av 100 % silikon och har en naturlig, bröstliknande form för att efterlikna amning så nära som möjligt.

1 x Silikonspenning mot kolik - storlek L (variabelt flöde)
Med den mjuka anti-kolikspenen blir din Gen. 3-flaska en säker flaska. Den något större öppningen passar för barn från 6 månader. Den är tillverkad av 100 % silikon och har en naturlig, bröstliknande form för att efterlikna amning så nära som möjligt.

1 x silikonblomstoppare.
Den söta blomman stänger bröstpumpen säkert. Det finns ingen mjölk som läcker ut om pumpen välter och mjölken är skyddad från kontaminering.

2 x silikonlock.
Med hjälp av silikonlocken kan Gen. 3-flaskorna enkelt förvandlas till förvaringsmuggar. Bröstmjölk, vätskor, snacks eller mat på språng - du kan förvara allt i den! Du förseglar koppen lufttätt, så att innehållet håller sig fräscht och skyddat längre.

2 x silikonringar
Silikonringarna gör det enkelt att skruva fast de olika tillbehören på muggarna, vilket gör Gen. 3-muggen till ett 5-i-1-matningssystem!

2 x silikonflasklockor
Flasklocket Gen. 3 passar över flaskan, matskeden och dricksflaskorna för att skydda bröstvårtorna/skedena från föroreningar - perfekt för när du är på språng!

Rengöring och skötsel

Rengör efter varje användning. Vi rekommenderar att du rengör Haakaas silikonprodukter för hand med varmt vatten och tvål. Silikonet kan bli mjölkigt i diskmaskinen. Använd inte aggressiva blekmedel eller steriliseringstabletter. Sterilisera Haakaas silikonprodukter efter varje användning, helst i en ångsterilisator eller genom att koka dem i varmt vatten i 2-3 minuter. Använd inte heller UV-sterilisatorer eftersom de förkortar produkternas livslängd.

Kontrollera regelbundet att produkten fortfarande är helt intakt och byt ut den om den visar tecken på skador. Förvara inte produkten i närheten av vassa föremål. Förvara produkten på en sval och torr plats och undvik direkt solljus. Använd endast mjuka svampar eller borstar med mjuka borst för rengöring (hårda borst eller svampar kan skada silikonets yta). Om produkten kommer i kontakt med diskmedel kan silikonet bli vitt. Använd produkten endast för det ändamål som den är avsedd för. Använd endast under överinseende av en vuxen.

Produktinformation
  • Få lätt bröstmjölk med naturlig sugning
  • Tillverkad av högkvalitativ medicinsk silikon
  • Enkel och effektiv insamling av bröstmjölk
  • Inga kablar, inga batterier
  • Kompatibel med alla Gen. 3-fästen/tillbehör
  • Liten, praktisk och lätt att bära
  • Passar alla bröststorlekar/former
  • Kan steriliseras i ångsterilisator, mikrovågsugn eller kokande vatten.
  • Fri från BPA, PVC och ftalater

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: haakaa® Bröstpump, Generation 3 Premium Set peach
5
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

haakaa® Bröstpump, Generation 3 Premium Set peach
haakaa® Bröstpump, Generation 3 Premium Set peach
1350 kr