Zapf Creation BABY born® sov- och bärväska

Zapf Creation BABY born® sov- och bärväska


Pris
211 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A287589

EAN: 4001167828014

Zapf Creation BABY born® sov- och bärväska
Texten har översatts automatiskt.
"""Shh! BABY född fortfarande sover!"" Egentligen skulle vi precis gå till mormor och morfar. Med sova- och bärväskan är det väldigt enkelt. Jag kan den lilla sju-sovaren fortfarande slumra medan vi redan är på väg. Den blå dragkedjan öppnar väskan helt och så BABY född lätt kan placeras på det färgglada mönstret. När den lilla vaknar upp på vägen, gillar hon att leka med anka på bärhandtaget.

Produktinformation:
  • Förpackningsmått: ca. 30 cm x 10 cm x 23 cm
  • för dockor upp till 43 cm
  • Högkvalitativt tillbehör för BABY-född märkesleksdocka
  • För utökad, varierad och långvarig spelglädje
  • Passar också för mindre dockor
  • Ålder: från 3 år
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

ZAPF

Dockor som uppfyller drömmar

I över 80 år har dockor från Zapf funnits på små flickor och pojkas önskelistor. Lek med dockor främjar fantasin och dockor från Zapf är långvariga lekkompisar och lojala vänner för barn över hela världen. I början av 90-talet kom det stora genombrottet med Baby Born® som fortfarande är bland Zapfs mest populära dockor. Baby Born® kan b.la. äta välling, gråta riktiga tårar, skratta när den blir kittlad och stänga ögonlocken när den blir nattad. Baby Born® är framförallt kända för sin detaljrikedom och kvalitet till bra priser. Dessutom finns det massvis med roliga tillbehör som förlänger det roliga!

Våra bästsäljare

Zapf Creation BABY born® sov- och bärväska
211 kr