Zapf Creation BABY born® kosad kostym enhörning, 43 cm

Zapf Creation BABY born® kosad kostym enhörning, 43 cm


Pris
149 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A287646

EAN: 4001167828205

Zapf Creation BABY born® kosad kostym enhörning, 43 cm
Texten har översatts automatiskt.
Det är något magiskt med en enhörning. BABY född är spel magisk i sin enhörning Onesie. Den gosiga kostymen i ett stycke i regnbågetyg har en huva med söta små öron. Det glittrande hornet och enhörningsmanen är också fästa vid den. På baksidan finns glittrande vingar och på skinkorna en rosa svans. Jag magfickan finns en söt förbättrad tryck på den. Detta är äkta magi!

produktdetaljer:
  • Lämplig för 43 cm höga dockor
  • Leveransomfång: BABY född Unicorn kosad kostym 43cm inklusive hängare
  • Tillbehör av hög kvalitet för BABY-född märkeslekdocka
  • För utökad, varierad och långvarig spelglädje
  • Ålder: från 3 år

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

ZAPF

Dockor som uppfyller drömmar

I över 80 år har dockor från Zapf funnits på små flickor och pojkas önskelistor. Lek med dockor främjar fantasin och dockor från Zapf är långvariga lekkompisar och lojala vänner för barn över hela världen. I början av 90-talet kom det stora genombrottet med Baby Born® som fortfarande är bland Zapfs mest populära dockor. Baby Born® kan b.la. äta välling, gråta riktiga tårar, skratta när den blir kittlad och stänga ögonlocken när den blir nattad. Baby Born® är framförallt kända för sin detaljrikedom och kvalitet till bra priser. Dessutom finns det massvis med roliga tillbehör som förlänger det roliga!

Våra bästsäljare

Zapf Creation BABY born® kosad kostym enhörning, 43 cm
149 kr