Zapf Creation BABY born® Deluxe Trendy Rainbow Set, 43 cm

Zapf Creation BABY born® Deluxe Trendy Rainbow Set, 43 cm


Pris
299 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A287636

EAN: 4001167828328

Zapf Creation BABY born® Deluxe Trendy Rainbow Set, 43 cm
Texten har översatts automatiskt.
Som de säger ... Det finns inget dåligt väder, bara fel kläder. BABY född har redan köpt en outfit till nästa regntur. Den transparenta regnjackan med huva är tryckt med färgglad leopardtryck. Kaninvän Benno på den rosa t-tröjan inbjuder dig bara att hoppa snubbigt genom dropparna. För att kunna hoppa vild från pöl till pöl, BABY född bär silverglitter stövlar. När vi ser de gröna byxorna med glittrande prickar kommer solen säkert att komma ut bakom molnen igen.

produktinformation:
  • Lämplig för 43 cm höga dockor
  • Leveransomfång: jacka, skjorta, byxor och stövlar
  • Högkvalitativt tillbehör för BABY-född märkeslekdocka
  • För utökad, varierad och lång-sista kul
  • Ålder: från 3 år

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

ZAPF

Dockor som uppfyller drömmar

I över 80 år har dockor från Zapf funnits på små flickor och pojkas önskelistor. Lek med dockor främjar fantasin och dockor från Zapf är långvariga lekkompisar och lojala vänner för barn över hela världen. I början av 90-talet kom det stora genombrottet med Baby Born® som fortfarande är bland Zapfs mest populära dockor. Baby Born® kan b.la. äta välling, gråta riktiga tårar, skratta när den blir kittlad och stänga ögonlocken när den blir nattad. Baby Born® är framförallt kända för sin detaljrikedom och kvalitet till bra priser. Dessutom finns det massvis med roliga tillbehör som förlänger det roliga!

Våra bästsäljare

Zapf Creation BABY born® Deluxe Trendy Rainbow Set, 43 cm
299 kr