Zapf Creation BABY born® Deluxe denimklänningssats, 43 cm

Zapf Creation BABY born® Deluxe denimklänningssats, 43 cm


Pris
194 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A287634

EAN: 4001167829110

Zapf Creation BABY born® Deluxe denimklänningssats, 43 cm
Texten har översatts automatiskt.
Kattens öron skärps på pannbandet, här kommer BABY borns söta jeans-outfit. Den eleganta blusen är tryckt med kärleksfulla motiv och har hjärtknappar. Det paljetterade hjärtat ändrar sin färg från rosa till lila när du streckar det. Under den rosa skiktade kjolen av tyll bär BABY född leggings i jeans-look. Med de vita sneakersna kan hon smyga upp på pojkarna första tyst och kattliknande för att skrämma dem.

produktinformation:
  • Lämplig för 43 cm långa dockor
  • Leveransomfång: blus, leggings, kjol, skor och hårband
  • Högkvalitativt tillbehör för BABY-född märkeslekdocka
  • För utökad, varierad och långvarig spela glädje
  • Ålder: från 3 år

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

ZAPF

Dockor som uppfyller drömmar

I över 80 år har dockor från Zapf funnits på små flickor och pojkas önskelistor. Lek med dockor främjar fantasin och dockor från Zapf är långvariga lekkompisar och lojala vänner för barn över hela världen. I början av 90-talet kom det stora genombrottet med Baby Born® som fortfarande är bland Zapfs mest populära dockor. Baby Born® kan b.la. äta välling, gråta riktiga tårar, skratta när den blir kittlad och stänga ögonlocken när den blir nattad. Baby Born® är framförallt kända för sin detaljrikedom och kvalitet till bra priser. Dessutom finns det massvis med roliga tillbehör som förlänger det roliga!

Våra bästsäljare

Zapf Creation BABY born® Deluxe denimklänningssats, 43 cm
Zapf Creation BABY born® Deluxe denimklänningssats, 43 cm
194 kr