Zapf Creation BABY born® bordsstol

Zapf Creation BABY born® bordsstol


Pris
290 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A287633

EAN: 4001167828007

Zapf Creation BABY born® bordsstol
Texten har översatts automatiskt.
Mmmhhh, läckra, för BABY född finns det babymat och en flaska vatten. Och vad är för de stora? Den lilla gourmeten i bordsstolen kan se dem noga. Sitsen kan fästas vid matbordet med en platttjocklek på 15-40 mm. Så BABY född kan vara vid bordet medan man äter. Det lila-gula sätet är bekvämt mjukt och det stabila brädet passar också för att spela och måla. Anka Berta och björn Bruno, som också älskar att äta, är glada över att vara vid bordet. För båda var det kärlek vid första bett - Kärlek vid första biten. Bra Ap petit!

produktdetaljer:
  • Paketets mått: cirka 33 cm x 9,9 cm x 25 cm
  • BABY-född bordsäte för bordsskivor från 15 -40 mm
  • Högkvalitativt tillbehör för BABY-född märkeslekdocka
  • För utökad, varierad och långvarig spelglädje
  • Passar också för mindre dockor
  • Ålder: från 3 år

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

ZAPF

Dockor som uppfyller drömmar

I över 80 år har dockor från Zapf funnits på små flickor och pojkas önskelistor. Lek med dockor främjar fantasin och dockor från Zapf är långvariga lekkompisar och lojala vänner för barn över hela världen. I början av 90-talet kom det stora genombrottet med Baby Born® som fortfarande är bland Zapfs mest populära dockor. Baby Born® kan b.la. äta välling, gråta riktiga tårar, skratta när den blir kittlad och stänga ögonlocken när den blir nattad. Baby Born® är framförallt kända för sin detaljrikedom och kvalitet till bra priser. Dessutom finns det massvis med roliga tillbehör som förlänger det roliga!

Våra bästsäljare

Zapf Creation BABY born® bordsstol
290 kr