Zapf Creation Baby Annabell® Sweet Dreams sovsäck

Zapf Creation Baby Annabell® Sweet Dreams sovsäck


Pris
135 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A295385

EAN: 4001167703182

Zapf Creation Baby Annabell® Sweet Dreams sovsäck
Texten har översatts automatiskt.
Baby Annabell slumrar i den här sovsäcken som en liten ängel.

Naturligtvis sys små söta vingar på baksidan. Sedan drömmer hon om månen, stjärnorna, molnen, ballongerna och magiska godnatthistorier. Trycken på sovsäcken visar det också.

Banden kan enkelt öppnas och stängas med kardborreband. På så sätt kan Baby Annabell lätt glida in i sin mjukt kockiga kokong.

produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 1 x 26 x 38 cm
  • Originaltillbehör: Baby Annabell märkesdocka
  • Stimulerar fantasin och ger nya spelidéer och möjligheter
  • Ålder: från 3 år

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

ZAPF

Dockor som uppfyller drömmar

I över 80 år har dockor från Zapf funnits på små flickor och pojkas önskelistor. Lek med dockor främjar fantasin och dockor från Zapf är långvariga lekkompisar och lojala vänner för barn över hela världen. I början av 90-talet kom det stora genombrottet med Baby Born® som fortfarande är bland Zapfs mest populära dockor. Baby Born® kan b.la. äta välling, gråta riktiga tårar, skratta när den blir kittlad och stänga ögonlocken när den blir nattad. Baby Born® är framförallt kända för sin detaljrikedom och kvalitet till bra priser. Dessutom finns det massvis med roliga tillbehör som förlänger det roliga!

Våra bästsäljare

Zapf Creation Baby Annabell® Sweet Dreams sovsäck
Zapf Creation Baby Annabell® Sweet Dreams sovsäck
135 kr