Zapf Creation Baby Annabell® Aktiv komfortstol

Zapf Creation Baby Annabell® Aktiv komfortstol


Pris
251 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A287534

EAN: 4001167703120

Zapf Creation Baby Annabell® Aktiv komfortstol
Texten har översatts automatiskt.
När mamma och pappa är ute och går med Baby Annabell, gillar de att ta komfortstolen. Tack vare Z-handtaget är babysitsen som lätt att bära. När du stannar vid dammet i parken kan handtaget fällas ner och komfortstolen kan enkelt omvandlas till ett säte. Dammmotiv som trollsländor och näckrosor finns överallt på tyget. Om den lilla blir trött på vägen, kan hon sova bekvämt i det. Om du tar bilen på turné, dra helt enkelt bältet genom sidospåren och Baby Annabell är säkert på väg.

produktinformation:
  • förpackningsmått (LxBxH): cirka 51 x 35 x 16 cm
  • Originalkläder / tillbehör för Baby Annabell- lekdocka
  • Främjar fantasin och ger nya spelidéer och möjligheter
  • Ålder: från 3 år

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

ZAPF

Dockor som uppfyller drömmar

I över 80 år har dockor från Zapf funnits på små flickor och pojkas önskelistor. Lek med dockor främjar fantasin och dockor från Zapf är långvariga lekkompisar och lojala vänner för barn över hela världen. I början av 90-talet kom det stora genombrottet med Baby Born® som fortfarande är bland Zapfs mest populära dockor. Baby Born® kan b.la. äta välling, gråta riktiga tårar, skratta när den blir kittlad och stänga ögonlocken när den blir nattad. Baby Born® är framförallt kända för sin detaljrikedom och kvalitet till bra priser. Dessutom finns det massvis med roliga tillbehör som förlänger det roliga!

Våra bästsäljare

Zapf Creation Baby Annabell® Aktiv komfortstol
Zapf Creation Baby Annabell® Aktiv komfortstol
251 kr