XTREM Leksaker och sport - Handvagn CHROM

XTREM Leksaker och sport - Handvagn CHROM


Variant:
  • XTREM Leksaker och sport - Handvagn CHROM
  • XTREM leksaker och sport - Handvagn CITY

Pris
1636 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A304854

EAN: 4038867010531

XTREM Leksaker och sport - Handvagn CHROM
Texten har översatts automatiskt.
En praktisk hopfällbar vagn som sparar dig besväret med att bära proviant och utrustning på landsbygdsturer eller shoppingresor!

Vagnen är hopfälld och passar in i alla bagageutrymmen. Taket skyddar lasten från den flammande middagsolen. Vagnen har en metallram, ett slitstarkt 600D-polyesterfodral i svalt grått och brett terrängdäck, som alla har parkeringsbromsar.

Vagnen med höjdjusterbart handtag (53 - 82 cm) kan dras och också skjutas, taket är avtagbart, ett skyddshölje ingår. Vagnen kan laddas med maximalt 80 kg aden. När den viks ut, vagnen mäter 106 x 56 x 78 cm (längd x bredd x höjd) och väger 14,5 kg.

Uppvikt liten, passar handvagnen i alla bagageutrymmen. Vagnen har en metallram, ett lock av slitstarkt 600D-polyestertyg i grått och ett skyddslock för förvaring.

De stadskrävande däcken och ett höjdjusterbart handtag från 53 - 82 cm samt två parkeringar bromsar underlättar lasttransporten upp till 80 kg. När den viks ut, mäter vagnen 100 x 50 x 80 cm (längd x bredd x höjd) och väger 11 kg.

Produktdetaljer:
  • Mått när den viks ut (längd x bredd x höjd): 106 x 56 x 78
  • praktiskt och vikbart
  • passar i varje bagageutrymme
  • upp till 80 kg
  • tom vikt: 14,5 kg
  • Ålder: från 12 år
Uppmärksamhet
Artikeln är inte en leksak! Montering får endast utföras av en vuxen! Handvagnen är inte lämplig för användning av barn under 12 år! Observera: Varken barn eller levande djur får transporteras med vagnen! Inga djur får användas för att dra eller binda till vagnen! Låt aldrig barn leka utan tillsyn med en handvagn! Låt inte barn klättra på vagnen, dra i den eller stå i den: Risk för personskador från att välta eller falla!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

XTREM Leksaker och sport - Handvagn CHROM
XTREM Leksaker och sport - Handvagn CHROM
1636 kr