Vulli Sophie la girafe® musiklåda
Pris
301 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A295021

EAN: 3056562102093

Vulli Sophie la girafe® musiklåda
Texten har översatts automatiskt.
Perfekt för att lugna ner och somna! Dra bara månen och en mild melodi med att somna kommer att låta (Johannes Brahms - Lullaby: God kväll, god natt). Duktig! Tack vare universalhängaren kan musikrutan tas överallt.

Barnets nyfikenhet stimuleras av den varierande naturen och de avtagbara elementen: en squeakerhorn, en liten klocka och en ring med färgade bollar som kringlar när de skakas.

produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): cirka 43 x 14,5 x 6 cm
  • Sömnmelodi: Johannes Brahms - Lullaby (God kväll, god natt)
  • material: 100% polyester
  • Rengöring: ej tvättbar
  • Ålder: från 0 månader
Uppmärksamhet
För att undvika eventuella skador från förvirring, ta bort leksaken från räckhåll för barnet så snart som han eller hon försöker krypa eller krypa.
Detaljen och färgerna på innehållet kan variera. Förvara förpackningen. Den innehåller viktig information. Ta bort all förpackning och fästen innan användning.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Vulli Sophie la girafe® musiklåda
Vulli Sophie la girafe® musiklåda
301 kr