TWIST SHAKE porslinspaket
Variant:
  • TWIST SHAKE porslinspaket
  • TWIST SHAKE porslin

Pris
468 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A303649

EAN: 7350083128188

TWIST SHAKE porslinspaket
Texten har översatts automatiskt.
Twist shake -Pack of dish är en samling produkter som ditt barn kommer att gilla mycket.

crawler cup
Twist shake Crawler Cup är den perfekta koppen i kombination med babyflaskan. Den spillfria pipen stöder barns aktiva livsstil och handtaget låter din lilla leka utan att röra. Ta enkelt bort silikontätningen och koppen har ett fritt flöde. Fruktblandaren är en patentsökt innovation som gör att både barn och föräldrar kan skapa fantastiska drycker. evolution Blanda dina favoritfrukter och bär med vatten och skaka för att skapa ett läckert, hälsosamt, naturligt fruktvatten.

Click Mat Mini
Den nya Twist-skakbordssatsen och tallriksserien har utvecklats för att göra måltiderna trevligare. Fäst bara plattan med bara ett klick. Den smarta CLICK MAT klibbar vid bordet eller brickorna så att plattan knappast kan röra sig. Passar alla Twist shake-skålar och skålar. Naturligtvis fri från BPS, BPA och BPF - säkert för ditt barn och för dig själv. Fäst din favoritplatta och mattan fäster vid bordet Material av hög kvalitet - Silikonplattform Välj din tallrik - Passar alla modeller från Twist shake välj din favorit!
Lämplig för barn från 6 månader.
Kan diskas i diskmaskin - Sätt i den övre skiljeväggen.
OBS! Twist shake Click -mat kan inte användas i mikrovågsugnen. 31 cm bred / 17 cm hög
Studentmuggar:
Twist shake Mini Cup är det perfekta sättet för ditt barn att lära sig att dricka. Den spillfria och mjuka pipen stöder barns aktiva livsstil. Med handtaget kan din lilla spela utan att röra. Ta enkelt bort silikontätningen och koppen har ett fritt flöde. Fruktblandaren är en patentsökt innovation som gör att både barn och föräldrar kan skapa fantastiska drycker. evolution Blanda dina favoritfrukter och bär med vatten och skaka för att skapa ett läckert, friskt, naturligt fruktvatten.

Haklapp:
En liten förändring är bra! Naturligtvis är haklapparna fria från BPA, BPS och BPF.

Klämpåse:
Fyll din klämpåse med hemgjorda puréer eller smoothies. Låt din fantasi springa vild och skapa utsökt mat för ditt barn. Klämväskan från Twist shake är perfekt för resor.

Leveransomfattning:
  • 1 x Click Mat Mini
  • 1 x platta
  • 1 x inlärningssats 6 + m
  • 1 x Crawler Cup
  • 2 x haklapp
  • 6 x praktiska klämväskor

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

TWIST SHAKE porslinspaket
468 kr