Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Träumeland Sommarsovpåse LIEBMICH Little Bear
Träumeland Sommarsovpåse LIEBMICH Little Bear
Storleksguide
Variant:
  • Träumeland Sommarsovpåse LIEBMICH starlet grå
  • Träumeland Sommarsovväska LIEBMICH kaktuskärlek
  • Träumeland Sommarsovpåse LIEBMICH Blommig
  • Träumeland Sommarsovpåse LIEBMICH Little Bear
  • +5

Pris
330 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A287548

Träumeland Sommarsovpåse LIEBMICH Little Bear
Texten har översatts automatiskt.
Som man bäddar får man ligga. Detta ordspråk gäller även för de yngsta bland oss. Spädbarn och småbarn behöver i allmänhet minst fjorton timmars sömn per dygn. En optimal sovmiljö är avgörande för barnets hälsa. Kombinationen av rätt madrass och en sovsäck som andas hjälper till att förhindra att skadlig luft och värme byggs upp i spjälsängen.

Vi rekommenderar en sovsäck som andas och som kan anpassas till den rådande rumstemperaturen.

I kampen mot värmeutveckling har LIEBMICH sommarsovsäck från Träumeland dessutom en innovativ specialfunktion: det är den första babysovsäcken som andas! Detta möjliggörs av två ventilationsöppningar som enkelt kan öppnas och stängas med en dragkedja - beroende på rumstemperatur och önskad lufttillförsel.

Produktdetaljer:
  • Material: 100% bomull
  • Tvättbar upp till 60 °C
  • Lämplig för torktumling
  • TOG-värde: 0,5
  • Luftig och lätt
  • Ingen värmeutveckling tack vare ventilationsöppning
  • Med säkerhetsdragkedja tiger
  • Utan optiska vitmedel
  • Design Björn

Justerbar ventilation
Ventilationsöppningen vid fotändan av sommarsovsäcken kan öppnas med en dragkedja, vilket ger optimal lufttillförsel efter behov. Detta förhindrar att barnet blir överhettat. Sovsäcken som andas - för en säker och hälsosam nattsömn.

Garanterat testad för skadliga ämnen
Produkternas kvalitet är särskilt viktig för Träumeland , varför alla produkter har testats oberoende flera gånger för skadliga ämnen och har visat sig vara lämpliga för användning i barnsängen. Skonsam produktion och noggrant urval av material är en självklarhet för Träumeland !

Frågor och svar
  • Varför ska jag välja en sovsäck till mitt barn istället för ett täcke?
Sovsäckar är att föredra framför filtar eftersom de inte kan stoppas undan eller dras över huvudet. Detta förhindrar överhettning på grund av värmeuppbyggnad och säkerställer en säker och hälsosam sömn för ditt barn.
  • Vilken storlek på sovsäck ska jag välja till mitt barn?
Rätt storlek på sovsäcken beror i första hand på barnets kroppsstorlek. Vårt tips: För att ditt barn ska ha tillräckligt med rörelseutrymme bör avståndet mellan fötterna och sovsäckens botten inte vara mindre än 10 cm.

För att vara på den säkra sidan bör du dock göra en mätning:

Kroppslängd
= - huvudets längd
= + 10 cm
= rätt storlek på sovsäcken
  • Vilka kläder ska mitt barn ha i sovsäcken?
Många föräldrar är lite osäkra när det gäller sovkläder. Är barnet för varmt eller fryser det? Precis som det finns varma sommarnätter utomhus och svala vintermånader, finns det också temperaturskillnader i barnkammaren på natten. För att säkerställa att ditt barn får en god natts sömn är det viktigt att anpassa sovkläderna därefter. Vi vill inte göra några generella uttalanden här. En sak är dock viktig: Låt dig inte luras av tjockleken på sovsäcksmaterialet, eftersom materialen har olika värmevärden.
Måttenheten "TOG" kan användas som vägledning. "TOG" visar textiliers värmebeständighet och talar om för dig hur varmt ditt barn kommer att ha det i en sovsäck vid en viss rumstemperatur. Ju högre TOG-värde, desto varmare blir ditt barn. Sovsäckar har olika "TOG-värden". LIEBMICH sommarsovsäck har ett "TOG-värde" på 0,5!
  • Tips för skötsel
Använd ett milt tvättmedel utan optiska vitmedel för tvätt.

<a href="https://www.traeumeland.com/upload/content/downloads/liebmich_gebrauchsanweisung.pdf "https://www.traeumeland.com/redx/tools/mb_download.php/ct.Y4X5Mg/mid.y5ef5ac464236a6dc/traeumeland-liebmich-gebrauchsanweisung.pdf">Här hittar du LIEBMICHs bruksanvisning för sovsäcken som kan användas året runt!</a>

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
278 kr
Pris
122 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Träumeland

Skön och avslappnad sömn med produkter från Träumeland

Den österrikiska tillverkaren Träumeland erbjuder en mängd olika produkter inom branschen sängtillbehör. I vår shop hittar du många olika madrasser, spjälskydd, påslakanset och mycket mer! Allt för att göra omgivningen så skön och behaglig som möjligt. Madrasserna är försedda med ett tyg vars material både släpper igenom luft och förebygger att det ska bli för varmt samtidigt som den ser till att ingen fukt kan tränga in i madrassen.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Träumeland Sommarsovpåse LIEBMICH Little Bear
5
134 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 112
 
4 Stjärnor
| 18
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Träumeland Sommarsovpåse LIEBMICH Little Bear
Träumeland Sommarsovpåse LIEBMICH Little Bear
330 kr