❤ 6 TACKKODER TILL DIG ❤
❤ 6 TACKKODER TILL DIG ❤
Endast idag:
Välj din rabattkod
00
tim
00
min
00
sek
Välj rabattkodi
Tommee Tippee Nappnatt, 18-36 månader, uppsättning 6, blå

Tommee Tippee Nappnatt, 18-36 månader, uppsättning 6, blå


Variant:
  • Tommee Tippee Nappnatt, 18-36 månader, uppsättning 6, blå
  • Tommee Tippee Nappnatt, 18-36 månader, uppsättning 6, blå

Pris
178 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A310811

EAN: 5010415335142

Tommee Tippee Nappnatt, 18-36 månader, uppsättning 6, blå
Texten har översatts automatiskt.
Instinktivt suger lugnar och tröstar barn, och vad kan vara bättre för föräldrar än en lycklig bebis? Med en Tommee Tippee-napp för natten kan du sätta ett leende på ditt gråtande barns ansikte och hjälpa honom att sova lugnt. Handtaget på nappen lyser i mörkret så att du enkelt hittar det i barnkammaren på natten utan att störa ditt barn. Nappar kallas också nappar eller nucki. Tommee Tippee föredrar att använda ordet napp, för det är precis vad nappen gör: det lugnar ditt barn.

Barnets hälsosamma utveckling är en viktig tigerfaktor när man väljer en napp. Det är därför Tommee Tippee nappar är formade för att stödja ditt barns muntliga utveckling. Den symmetriska spenen håller ditt barns tunga och käke i rätt läge och stöder naturlig utveckling av mun, tänder och gom. Vår nattvadd har en symmetrisk spene i mjuk silikon som inte bryr sig vilken sida som är uppe. Spenen sitter alltid rätt, även om ditt barn själva lägger det i munnen. Det rundade m-barnet S får barnet att sitta bekvämt mellan näsan och hakan, och sidoutskärningarna säkerställer maximal luftcirkulation. Så ingen fukt ackumuleras och hudirritationer undviks.

Den BPA-fria silikonspenen är behagligt mjuk och smidig, men ändå robust och hållbar. Den släta silikonytan är lätt att rengöra och absorberar inte fläckar eller lukt. Du kan enkelt rengöra nappen i sterilisatorn, för hand eller i diskmaskinen. Tommee Tippww rekommenderar att du byter napp var fjärde vecka och vid första tecken på slitage eller skada. Tommee Tippee Nighttime nappar passar var som helst, när som helst tack vare deras moderna, diskreta design. Tommee Tippee har helt eliminerat användningen av engångsplast i förpackningarna till de nya Anytime-napparna i uppsättningar om 6. Kartongförpackningen är 100% återvinningsbar.

Hälsosam oral utveckling
Den symmetriska spenen främjar rätt tungposition när du suger och stöder ditt barns naturliga utveckling av mun, tänder och gom.

Överst och botten är desamma
Med den symmetriska spenen gjord av mjukt silikon, det spelar ingen roll vilken sida som är uppåt. Spenen sitter alltid rätt, även om ditt barn själva lägger det i munnen.

Mjukt men hållbart
Napparna är tillverkade av 100% silikon av medicinsk kvalitet. Silikon är ett mjukt och smidigt men också extremt hållbart material som är smaklöst och inte tar på sig lukt eller missfärgning. Den kan tvättas för hand, men kan också placeras i diskmaskinens övre hylla.

Ultimate komfort
Den rundade toppen och botten av munbarnet säkerställer att napp sitter bekvämt mellan ditt barns haka och näsa. Fördjupningarna i S-barnet säkerställer maximal luftcirkulation. Detta förhindrar att fukt ackumuleras och undviker hudirritation.

Glöder i mörkret
Det traditionellt formade munbarnet med de moderna en, diskreta designarna passar alltid och överallt. Handtaget på nappen lyser i mörkret så att du enkelt hittar det i det mörka plantskolan.

Produktdetaljer:
  • Symmetrisk, käftvänlig form: Tommee Tippee nattliga napp har en symmetrisk silikonspen
  • Tillverkad av silikon och kan användas på båda sidor: spenen är tillverkad av 100% medicinsk silikon och är mjuk, flexibel och extremt slitstark
  • Hudvänligt: ??det avrundade S-barnet får nappet att sitta bekvämt mellan näsan och hakan, och urtagarna säkerställer maximal luftcirkulation
  • Glöd i mörkret: handtaget på napp lyser i mörkret, så att du enkelt hittar det i det mörka barnkammaren utan att störa ditt barn
  • Miljövänligt: ??napparna i satsen om 6 är förpackade i 100% återvinningsbar kartong. Tommee Tippee har helt tagit bort engångsplast från förpackningen.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Tommee Tippee Nappnatt, 18-36 månader, uppsättning 6, blå
Tommee Tippee Nappnatt, 18-36 månader, uppsättning 6, blå
178 kr