Tommee Tippee Babyflaska Advanced Anti-Colic, Super Soft Teat, 260 ml, 4 st.

Tommee Tippee Babyflaska Advanced Anti-Colic, Super Soft Teat, 260 ml, 4 st.


Pris
349 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A314812

Tommee Tippee Babyflaska Advanced Anti-Colic, Super Soft Teat, 260 ml, 4 st.
Texten har översatts automatiskt.
Den speciella utformningen av det anti-koliska området från Closer till Nature hjälper till att förhindra att luftbubblor bildas i mjölken och gör det lättare att docka för att undvika att ditt barn sväljer luft när det matar. Luften leds genom ventilen in i luftkammaren i botten av flaskan utan att det bildas bubblor i mjölken.

Anti-colic-teknik
Unik anti-kolik-teknik ger optimal ventilation under matning via ett slang- och ventilsystem. Luften kommer in i flaskan och släpper ut genom röret till utrymmet i botten. Detta drar bort luften från mjölken, vilket innebär mindre uppblåsthet och fler leenden.

Prisbelönt bröstliknande spene
Den bröstliknande bröstvårtan gör det lätt för ditt barn att suga och underlättar övergången mellan bröst och flaska. Den mjuka silikonspenen liknar en mammas hud och rör sig, böjer sig och sträcker sig under amningen för att efterlikna en naturlig amning.

Teknik för värmesensorer
Anti-colic-slangen missfärgas om mjölken är för varm. Det är bara att doppa röret i 10 sekunder för att se temperaturen. Rosa indikerar att temperaturen är för hög.

Kontrollera ventilen
Kontrollera stjärnventilen varje gång den rengörs och innan du förbereder mjölksubstansen. Om spalten i stjärnventilen är hårt stängd kan du enkelt nypa till den med fingrarna för att öppna den igen.

Rör om - skaka inte
Flaskan ska inte skakas för att blanda mjölken, eftersom det kan leda till att luft kommer in i mjölken, vilket kan öka koliksymptomen. Tommee Tippee rekommenderar att du rör försiktigt om med en sked för att blanda maten. Flaskan får inte skakas när den är full.

Montera inte heta delar.
Gör inte en flaska modersmjölksersättning med kokt vatten direkt från vattenkokaren. Låt vattnet svalna i 30 minuter innan du förbereder mjölkersättningen. Att placera ventilationsröret i kokande eller varm vätska skadar inte röret, men det kan tvinga in vätska i röret, vilket kan leda till att flaskan läcker när den är monterad. Sätt inte fast den antikoliska spenen med skruvring helt i botten av flaskan om innehållet är för varmt.

Produktdetaljer:
  • Den speciella ventildesignen ger optimal ventilation under utfodringen
  • Unik form på spenen för enkel dockning som underlättar kontinuerlig utfodring.
  • Mjuk, naturlig silikonspene som gör det enkelt att byta mellan bröst och flaska
  • Lätthållen flaska med spene för långsamma matningar
  • Flaskan är endast kompatibel med closer to Nature anti-koliska spenar (inte med closer to Nature Easi-Vent-spenar).

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Tommee Tippee

Tommee Tippee – Underlättar vardagen

När problem ett, blöjbytet, är avklarat uppstår problem två – var ska jag slänga blöjan? Detta löser Tommee Tippee som utvecklar produkter för att underlätta vardagen för småbarnsföräldrar. Innovativa, intuitiva och smarta produkter som gör även de mindre roliga sysslorna med barn lekande lätt, som exempelvis att göra sig av med använda blöjor. Hos oss hittar du bland annat deras populära blöjhinkar med tillhörande påfyllningskassetter som hjälper dig göra dig av med blöjan på ett säkert, hygieniskt och luktfritt sätt. Men även nappar, nappflaskor, flaskvärmare, sterilisatorer, nattlampor och mycket mer.

Blöjhinkar från Tommee Tippee

Tommee Tippees blöjhinkar erbjuder ett antibakteriellt skydd som dödar 99% av alla bakterier och låser in blöjans lukt. Vi har deras två modeller; Twist & Click och Simplee. Twist & Click packar även varje blöja individuellt vilket ger ett ytterligare skydd mot bakterier och lukt. Den enklare modellen Simplee har en bredare öppning vilket gör det lättare att göra sig av med större blöjor. Båda blöjhinkarna är inte bara praktiska utan även snygga och kommer i flera stilrena färger, så oavsett om du planerar att ha den i badrummet, barnkammaren eller annat rum så kommer den garanterat passa in.

Tommee Tippee refill-kassetter

Ett oumbärligt tillägg till de funktionella blöjhinkarna är Tommee Tippees påfyllnadskasetter. Dessa ser till att allt packas säkert och hygieniskt. Hos oss hittar du både enskilda kassetter och blöjhink med kasetter till ett paketpris. Utforska vårt Tommee Tippee sortiment idag.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Tommee Tippee Babyflaska Advanced Anti-Colic, Super Soft Teat, 260 ml, 4 st.
5
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 3
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Tommee Tippee Babyflaska Advanced Anti-Colic, Super Soft Teat, 260 ml, 4 st.
Tommee Tippee Babyflaska Advanced Anti-Colic, Super Soft Teat, 260 ml, 4 st.
349 kr