Thule Cykelbarnstol RideAlong Lite mörkgrå

Thule Cykelbarnstol RideAlong Lite mörkgrå


Pris
1053 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A213907

EAN: 91021675209

Thule Cykelbarnstol RideAlong Lite mörkgrå
Produktdetaljer:
 • Barnet åker säkert med trepunktsbälte.
 • Färden blir mjuk och behaglig för ditt barn tack vare DualBeam-fjädringssystemet som absorberar stötar från vägen.
 • Ditt barn spänns snabbt och enkelt fast med ett barnsäkert säkerhetsspänne med stora knappar.
 • De integrerade sidoskydden skyddar ditt barns händer när cykeln lutas mot en vägg.
 • Säkerställer en perfekt passform i takt med att ditt barn växer tack vare fotstöd och fotremmar som kan justeras med en hand.
 • Cykelbarnstolen kan fästas och tas loss från cykeln på nolltid. Detta med hjälp av universalsnabbfästet som passar de flesta cykelramar (runda ramar med en diameter på 27,2–40 mm och ovala ramar på maximalt 40 × 55 mm)
 • Ökad synlighet med inbyggd reflex och fästpunkt för cykellampa.
 • Vattenavvisande vaddering som är lätt att hålla rent.
 • Designad och testad för barn från 9 månader* till 6 år, upp till 22 kg. (*Konsultera en barnläkare innan barn under 1 år använder barnsätet.)
Tekniska specifikationer:
 • Designad och testad för barn från 9 månader - till 6 år, upp till 22 kg.
 • Säkerhetsbälte Trepunktssele
 • Produktvikt: 4,3 kg

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Thule

Thule - Bring your life

Thule grundades 1942 i Malmö, Sverige och sedan dess har Thules mål varit att hjälpa dig komma närmare världen och din passion för livet. Thule hjälper dig att transportera allt det du tycker är viktigt, på ett enkelt, säkert och stilfullt sätt. Thule är mest kända för sin svenska design och sina multisportvagnar. I 25 år har Thule tillverkat multisportsvagnar där fokus ligger på säkerhet, komfort och innovation. Med en multisportvagn som Thule Chariot får du fem barnvagnar i en då vagnen kan användas både som en promenadvagn, vandringsvagn och joggingvagn, men också som cykelkärra eller skidvagn när du cyklar eller åker längdskidor. Så oavsett om du vill ta en promenad på stan, ta med dina barn på en hike eller dina hundar på en skidtur så har Thule vagnen för dig.

Våra bästsäljare

Thule Cykelbarnstol RideAlong Lite mörkgrå
1053 kr