Mode Outlet | 30% rabattkod!
Mode Outlet | 30% rabattkod!
Endast via appen:
APPIE6251
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
Teddy HERMANN ® Whale Shrimpy 30 cm
Pris
160 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A310563

EAN: 4004510939283

Teddy HERMANN ® Whale Shrimpy 30 cm
Texten har översatts automatiskt.
"Den söta valräkorna från Hermann Teddy Collection är helt trendig!

Det fräcka och vänliga utseendet erövrar hjärtan hos alla mjuka leksaksälskare, tack vare sin optimala storlek är det perfekt för lek och gosning och i den trendiga barnrumsatmosfären är det mysiga lilla djuret ett modernt tillbehör. >
Plyschleksaken från Hermann Teddy Collection kombinerar kraven från både barn och föräldrar: barnvänlig design och särskilt noggrant utformad med många kärleksfulla detaljer.

Ackrediterade testinstitut bekräftar produktens säkerhet och dess överensstämmelse med alla giltiga EU-riktlinjer för leksaker.

Produktdetaljer:
  • Storlek: 30 cm
  • material: polyester
  • Ålder: från 0 månader

Skötselanvisningar
Tvättas i 30 grader på en mjuk cykel med ulltvättmedel. Snurra med maximalt 600 varv. Lufttorka sedan. Lägg inte i torken.


Om Teddy HERMANN ®
Företaget Teddy HERMANN ® från frankiska Hirschaid i Bayern är ett familjeföretag som ägnar sig åt fjärde generationen till hjärtat ämnet ""plyschdjur"". De naturliga märkesgosleksakerna från Hermann Teddy Collection samt de charmiga och trendiga plyschleksakerna från Herzekind-serien är något mycket speciellt och övertygar inte bara med sina kärleksfulla detaljer utan också med sin extremt höga kvalitet. Alla plyschleksaker genomgår strikta produkttester i oberoende och kända testlaboratorier."

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Teddy HERMANN ® Whale Shrimpy 30 cm
Teddy HERMANN ® Whale Shrimpy 30 cm
160 kr