Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Teddy HERMANN ® Tax stående 32 cm
Tillfälligt slutsåld
Pris
336 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A305014

EAN: 4004510913887

Teddy HERMANN ® Tax stående 32 cm
Texten har översatts automatiskt.
"Den supermjuka nallebjörnen från Hermann Teddy Collection lämnar inget övrigt att önska och har allt som gör den perfekta nalle: mysig, högkvalitativ mjuk tiger Touch plysch, ett lojalt, vänligt och älskvärt ansiktsuttryck och kroppen är perfekt för barn att leka och krama.

Mjukleksaken Teddy-Hermann kombinerar både barns och föräldrars krav: nära naturen såväl som barnvänlig designad och med många kärleksfulla detaljer mycket noggrant bearbetade.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 30 x 14 x 10 cm.
  • material: plysch, polyester
  • Ålder: från 0 år

Skötselråd
Tvättas i 30 grader på en mjuk cykel med ulltvättmedel. Snurra med maximalt 600 varv. Lufttorka sedan. Lägg inte i torken.


Om Teddy HERMANN ®
Företaget Teddy-Hermann® från frankiska Hirschaid i Bayern är ett familjeföretag som ägnar sig i den fjärde generationen till hjärtat ämnet ""mjuka leksaker"". De naturligt märkta kuddarna från Hermann Teddy Collection är något väldigt speciellt och övertygar inte bara med sina kärleksfulla detaljer utan också med den extremt höga kvaliteten. Alla plyschleksaker genomgår strikta produkttester i oberoende och kända testlaboratorier."

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Teddy HERMANN ® Tax stående 32 cm
5
7 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 7
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare