Teddy HERMANN ® Schlenker katt svart 30 cm
Pris
377 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A310568

EAN: 4004510918356

Teddy HERMANN ® Schlenker katt svart 30 cm
Texten har översatts automatiskt.
"Den söta svarta katten från Hermann Teddy Collection är en särskilt tam hustiger, som inte bara får kattälskarnas hjärtan att slå snabbt.

Den snygga hustigern är i den är perfekt lämpad för att leka, boltra sig och älska . Den är gjord av högkvalitativ plysch och fylld med kuddmjuk fyllning.

Plyschleksaken från Hermann Teddy Collection förenar både barns och föräldrars krav: barnvänlig design och särskilt noggrant utformad med många kärleksfulla detaljer. .

Ackrediterade testinstitut bekräftar säkerheten för produkten och dess överensstämmelse med alla giltiga EU-riktlinjer för leksaker.

Produktdetaljer:
  • Storlek: 30 cm
  • material: polyester
  • Ålder: från 0 månader

Skötselanvisningar
Tvättas i 30 grader på en mjuk cykel med ulltvättmedel. Snurra med maximalt 600 varv. Lufttorka sedan. Lägg inte i torken.


Om Teddy HERMANN ®
Företaget Teddy HERMANN ® från frankiska Hirschaid i Bayern är ett familjeföretag som ägnar sig åt fjärde generationen till hjärtat ämnet ""plyschdjur"". De naturliga märkesklumparna från Hermann Teddy Collection samt de charmiga och trendiga plyschleksakerna från Herzekind-serien är något väldigt speciellt och övertygar inte bara med sina kärleksfulla detaljer utan också med sin extremt höga kvalitet. Alla plyschleksaker genomgår strikta produkttester i oberoende och kända testlaboratorier."

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Teddy HERMANN ® Schlenker katt svart 30 cm
Teddy HERMANN ® Schlenker katt svart 30 cm
377 kr