Teddy HERMANN ® Panther ligger 80 cm
Pris
1470 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A310586

EAN: 4004510904762

Teddy HERMANN ® Panther ligger 80 cm
Texten har översatts automatiskt.
"Den mysiga mjuka panteren från Hermann Teddy Collection är inte bara en cool partner att krama och luta sig på utan också en blickfång i varje barns rum.

Den eleganta vildkatten är gjord av högkvalitativ plysch och fylld med mjukt polyestervatt.

Teddy-Hermann mjuk leksak kombinerar både barns och föräldrars krav: nära naturen såväl som barnvänlig design och särskilt noggrant utformad med många kärleksfulla detaljer.

Ackrediterade testinstitut bekräftar produktens säkerhet och dess överensstämmelse med alla giltiga EU-leksaksdirektiv.

Produktdetaljer:
  • Storlek: 80 cm
  • material: polyester
  • ålder: från 0 månader

Skötselanvisningar
Produkten är tvättbar.


Om Teddy HERMANN ®
Företaget Teddy HERMANN ® från den frankiska Hirschaid i Bayern är ett familjeföretag som i fjärde generationen ägnar sig åt hjärtat ""plyschdjur"". De naturliga märkesgosleksakerna från Hermann Teddy Collection samt de charmiga och trendiga plyschleksakerna från Herzekind-serien är något mycket speciellt och övertygar inte bara med sina kärleksfulla detaljer utan också med sin extremt höga kvalitet. Alla plyschleksaker genomgår strikta produkttester i oberoende och kända testlaboratorier."

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Teddy HERMANN ® Panther ligger 80 cm
Teddy HERMANN ® Panther ligger 80 cm
1470 kr