Teddy HERMANN ® Panther ligger 55 cm
Pris
452 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A310583

EAN: 4004510904748

Teddy HERMANN ® Panther ligger 55 cm
Texten har översatts automatiskt.
"Oavsett om det är drömmande timmar med gos eller vilda spel i barnrummet - den mysiga mjuka panteren från Hermann Teddy Collection är redo för alla äventyr.

Den söta vildkatten är gjord av högkvalitativ plysch och fylld med mjuk polyester vadd.

Mjukleksaken Teddy-Hermann kombinerar både barns och föräldrars krav: nära naturen såväl som barnvänligt utformad och med många kärleksfulla detaljer mycket noggrant bearbetade.

Ackrediterade testinstitut bekräftar produktens säkerhet och dess överensstämmelse med alla tillämpliga EU-leksaksdirektiv.

Produktdetaljer:
  • Storlek: 55 cm
  • material: polyester
  • ålder: från 0 månader

Skötselanvisningar
Tvättas i 30 grader på en mjuk cykel med ulltvättmedel. Snurra med maximalt 600 varv. Lufttorka sedan. Lägg inte i torken.


Om Teddy HERMANN ®
Företaget Teddy HERMANN ® från Franconian Hirschaid i Bayern är ett familjeföretag som ägnar sig åt fjärde generationen till hjärtat ämnet ""plyschdjur"". De naturliga märkesklumparna från Hermann Teddy Collection samt de charmiga och trendiga plyschleksakerna från Herzekind-serien är något väldigt speciellt och övertygar inte bara med sina kärleksfulla detaljer utan också med sin extremt höga kvalitet. Alla plyschleksaker genomgår strikta produkttester i oberoende och kända testlaboratorier."

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Teddy HERMANN ® Panther ligger 55 cm
Teddy HERMANN ® Panther ligger 55 cm
452 kr