Teddy HERMANN ® Ormorange - gul mönstrad 175 cm

Teddy HERMANN ® Ormorange - gul mönstrad 175 cm


Variant:
  • Teddy HERMANN ® Ormorange - gul mönstrad 175 cm
  • Teddy HERMANN ® Snake Leopard 175 cm

Pris
303 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A304984

EAN: 4004510923077

Teddy HERMANN ® Ormorange - gul mönstrad 175 cm
Texten har översatts automatiskt.
"Oavsett om det är drömtimmar med gos eller vilda spel i barnrummet - den snygga mjuka ormen från Hermann Teddy Collection är redo för alla äventyr.

Ormen är gjord av högkvalitativ plysch och fylld med mjuk polyestervadd. Plyschdjuret från Teddy-Hermann kombinerar både barns och föräldrars krav: nära naturen såväl som barnvänligt designad och med många kärleksfulla detaljer mycket noggrant bearbetade. >
  • Mått (längd x bredd x höjd): 175 x 10 x 9 cm.
  • material: plysch, polyester
  • ålder: från 0 år

Skötselanvisningar
Tvättas i 30 grader på mjuk cykel med ulltvättmedel. Snurra med maximalt 600 varv. Lägg sedan ut och lufttorka. Lägg inte i torken.


Om Teddy HERMANN ®
Företaget Teddy-Hermann® från frankiska Hirschaid i Bayern är ett familjeföretag som ägnar sig i den fjärde generationen till hjärtat ämnet ""mjuka leksaker"". De naturliga märkesgubbarna från Hermann Teddy Collection är något väldigt speciellt och övertygar inte bara med sina kärleksfulla detaljer utan också med den extremt höga kvaliteten. Alla plyschleksaker genomgår strikta produkttester i oberoende och kända testlaboratorier."

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Teddy HERMANN ® Ormorange - gul mönstrad 175 cm
Teddy HERMANN ® Ormorange - gul mönstrad 175 cm
303 kr