Teddy HERMANN ® Hjärtabarn - Bunny Franny 31 cm

Teddy HERMANN ® Hjärtabarn - Bunny Franny 31 cm


Variant:
  • Teddy HERMANN ® Hjärtabarn - Bunny Franny 31 cm
  • Teddy HERMANN ® Hjärtabarn - Bunny Anny 23 cm

Pris
324 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A289832

EAN: 4004510939115

Teddy HERMANN ® Hjärtabarn - Bunny Franny 31 cm
Texten har översatts automatiskt.
"De gosiga mjuka mjukleksakerna från Herzekind-serien av Teddy-Hermann® är trendiga och bästa lämpliga för de minsta mjukleksakfläktarna.

Bunny Franny är tillverkad av extra mjuk plysch och har en supermjuk fyllning. Mjuka trendfärger och barnvänliga tidigare skiljer Herzekinds produkter. Plyschleksaken från Teddy-Hermann kombinerar både barn och föräldrar: utformningen nära naturen och lämplig för barn, med många kärleksfulla detaljer och det enda gränssnittet. Mjukleksaken är lämplig för barn från 0 års ålder.

produktinformation:
  • Storlek: 31 cm
  • Ålder: från 0 månader
Skötselanvisningar
Tvättbar vid 30 ° C på en mild cykel med ulltvättmedel. Snurra med max 600 varv. Sedan lufttorka liggande. Lägg inte till i torktumlaren.

Om Teddy HERMANN ®
Företaget Teddy HERMANN ® från den franska Hirschaid i Bayern är ett familjeföretag, som i fjärde generationer ägnas åt hjärtämnet ""mjukleksaker"". De nära till naturen märkta kudda leksakerna från Hermann Teddy Collection samt charmiga och trendiga mjukleksakerna från Herzekind-serien är något mycket speciellt och ömtåligt inte bara med sina kärleksfulla detaljer utanför det extremt höga kvalitet. Alla plyschleksaker går igenom strikta produkttester i oberoende och kända testlaboratorier."

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Teddy HERMANN ® Hjärtabarn - Bunny Franny 31 cm
Teddy HERMANN ® Hjärtabarn - Bunny Franny 31 cm
324 kr