Teddy HERMANN ® häst med rödbrun, 19 cm
Variant:
  • Teddy HERMANN ® häst med rödbrun, 19 cm
  • Teddy HERMANN ® häst stående, 25 cm
  • Teddy HERMANN® Häst, ljusbrun 19 cm

Pris
290 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A289855

EAN: 4004510902645

Teddy HERMANN ® häst med rödbrun, 19 cm
Texten har översatts automatiskt.
"Inte bara hästälskare är entusiastiska över den gosiga mjuka hästen från Hermann Teddy Collection®.

Den ljusbruna ponnyn med sin ganska ragga man är tillverkad av högkvalitativa material och fylld med mjuk polyester vadd. Med en knapptryckning vinkar hästen glatt och galopperande ljud - perfekt för fantasifull lek.
Den mjuka leksaken från Teddy-Hermann kombinerar både barn och föräldrar: designade nära naturen och lämpliga för barnen, med många kärleksfulla detaljer och de nya noggrant utformningen. Mjukleksaken är lämplig för barn från 0 månader.

produktinformation:
  • Storlek: 19 cm
  • Ålder: från 0 månader
Skötselanvisningar
Tvättbar vid 30 ° C på en mild cykel med ulltvättmedel. Snurra med högst 600 varv. Sedan lufttorka liggande. Lägg inte till i torktumlaren.

Om Teddy HERMANN ®
Företaget Teddy HERMANN ® från den franska Hirschaid i Bayern är ett familjeföretag, som i fjärde generationer ägnas åt hjärtämnet ""mjukleksaker"". De nära till naturen märkta kudda leksakerna från Hermann Teddy Collection samt charmiga och trendiga mjukleksakerna från Herzekind-serien är något mycket speciellt och ömtåligt inte bara med sina kärleksfulla detaljer utanför det extremt höga kvalitet. Alla plyschleksaker går igenom strikta produkttester i oberoende och kända testlaboratorier."

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Teddy HERMANN ® häst med rödbrun, 19 cm
Teddy HERMANN ® häst med rödbrun, 19 cm
290 kr