Teddy HERMANN ® Bunny Hazel-karamell 31 cm
Pris
330 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A310554

EAN: 4004510939214

Teddy HERMANN ® Bunny Hazel-karamell 31 cm
Texten har översatts automatiskt.
"Den supermjuka Hazel Rabbit från Hermann Teddy Collection är särskilt lämplig för spädbarn.

Den extra mjuka plyschen och den mjuka fyllningen gör produkten till en supergosig partner från födseln.

Leksakssäkerhet har hög prioritet hos Teddy-Hermann. Företaget lägger stor vikt vid ovillkorlig säkerhet och frihet från skadliga ämnen. Alla plyschleksaker genomgår strikta produkttester i oberoende testlaboratorier för att uppfylla våra egna höga krav samt kraven i det europeiska leksaksdirektivet EN 71 1-3.

Produktdetaljer:
  • Storlek: 31 cm
  • material: polyester
  • ålder: från 0 månader

Skötselanvisningar
Tvättas i 30 grader på en mjuk cykel med ulltvättmedel. Snurra med maximalt 600 varv. Lufttorka sedan. Lägg inte i torken.


Om Teddy HERMANN ®
Företaget Teddy HERMANN ® från frankiska Hirschaid i Bayern är ett familjeföretag som ägnar sig åt fjärde generationen till hjärtat ämnet ""plyschdjur"". De naturliga märkesklumparna från Hermann Teddy Collection samt de charmiga och trendiga plyschleksakerna från Herzekind-serien är något väldigt speciellt och övertygar inte bara med sina kärleksfulla detaljer utan också med sin extremt höga kvalitet. Alla plyschleksaker genomgår strikta produkttester i oberoende och kända testlaboratorier."

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Teddy HERMANN ® Bunny Hazel-karamell 31 cm
Teddy HERMANN ® Bunny Hazel-karamell 31 cm
330 kr