Teddy HERMANN ® Babylejon 27 cm
Variant:
  • Teddy HERMANN ® Babylejon 27 cm
  • Teddy HERMANN ® Leopard sittande 27 cm

Pris
438 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A305008

EAN: 4004510904731

Teddy HERMANN ® Babylejon 27 cm
Texten har översatts automatiskt.
"Oavsett om det är drömmande timmar med gos eller vilda spel i barnkammaren - det mysiga mjuka babylejonet från Hermann Teddy Collection är redo för alla äventyr.

Den eleganta vildkatten är gjord av högkvalitativ plysch och fylld med mjuk polyesterull.

Det plyschdjuret från Teddy-Hermann kombinerar både barns och föräldrars krav: nära naturen såväl som barnvänligt utformad och med många kärleksfulla detaljer mycket noggrant bearbetade.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 27 x 18 x 24 cm.
  • material: plysch, polyester
  • Ålder: från 0 år

Skötselanvisningar
Tvättas i 30 grader på en mild cykel med ulltvättmedel. Snurra med maximalt 600 varv. Lufttorka sedan. Lägg inte i torken.


Om Teddy HERMANN ®
Företaget Teddy-Hermann® från frankiska Hirschaid i Bayern är ett familjeföretag som ägnar sig i den fjärde generationen till hjärtat ämnet ""mjuka leksaker"". De naturliga märkesgubbarna från Hermann Teddy Collection är något mycket speciellt och övertygar inte bara med sina kärleksfulla detaljer utan också med den extremt höga kvaliteten. Alla plyschleksaker genomgår strikta produkttester i oberoende och kända testlaboratorier."

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Teddy HERMANN ® Babylejon 27 cm
438 kr