superfit Tjejstövlar Groovy blue / pink (medium)

superfit Tjejstövlar Groovy blue / pink (medium)


Storleksguide
Variant:
  • superfit Tjejstövlar Groovy blue / pink (medium)
  • superfit Boots Groovy blue / green (medium)
  • superfit Boots Groovy grå / röd (medium)

Pris
723 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A248371

superfit Tjejstövlar Groovy blue / pink (medium)
Texten har översatts automatiskt.
"Varumärkeskvalitet från husets superfit - Stort ansvar för dina fötter!

Under paraplyet av Legero-skofabriken, skor av de tre märkena Superfit Legero och Think. Superfit är det ledande varumärket i Europa för barnskor. 98% av de barnläkare och ortopedkirurger som undersöktes bedömde Superfit-barnskor med högst poäng. Alla skor utvecklades i samarbete med medicinska specialister. Hälkåpa, avrullningssula, slip-in, innerfoder med andning och sulprofil är de viktigaste sakerna skon ""passar"" helt enkelt.

Legero strävar ständigt efter att använda den senaste tekniken för att se till att du får en förstklassig produkt vars tillverkning tar hänsyn till hälsoaspekterna av det använda materialet samt designar bearbetningen , material och passform. Den interna kvalitetshanteringen tolkar de redan existerande rättsliga riktlinjerna för material som används ännu strängare än föreskrivet, så att skorna uppfyller de högsta kraven vad gäller kvalitet och hälsokompatibilitet. superfit LEGERO - helt enkelt bra skor.

Denna vinterkänga fängslar av trendig design i kombination med högsta funktionalitet. GORE-TEX® varm foder håller fötterna torra och varma samtidigt som de ger hög andningsförmåga. Tack vare den anatomiskt formade snörningen är en optimal anpassning till barnets fot möjlig. Yttersulan är utformad för att vara extra lätt och flexibel för att säkerställa maximal komfort. Modellen Groovy består av en högkvalitativ mocka och textilkombination och förfinas med stor uppmärksamhet på detaljer. Innersulan kan tas bort om det behövs.

Produktinformation:
  • Material: Velour / Textile
  • Mat: Varm mat
  • Med snörning för perfekt passform och blixtlås
  • Med halksula
  • Bredd: medium (WMS)
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

superfit Tjejstövlar Groovy blue / pink (medium)
723 kr