Mode Outlet | 30% rabattkod!
Mode Outlet | 30% rabattkod!
Endast via appen:
APPIE6251
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
superfit Slipper fläckig blå
Storleksguide
Variant:
  • superfit Slipper fläckig blå
  • superfit toffel fläckig grå

Pris
247 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A276470

superfit Slipper fläckig blå
Texten har översatts automatiskt.
"Varumärkeskvalitet från husets superfit - Stort ansvar för dina fötter!

Under paraplyet av Legero-skofabriken, skor av de tre märkena Superfit Legero och Think. Superfit är det ledande varumärket i Europa för barnskor. 98% av de barnläkare och ortopedkirurger som undersöktes bedömde Superfit-barnskor med högst poäng. Alla skor utvecklades i samarbete med medicinska specialister. Hälkåpa, avrullningssula, slip-in, innerfoder med andning och sulprofil är de viktigaste sakerna skon ""passar"" helt enkelt.

Legero strävar ständigt efter att använda den senaste tekniken för att se till att du får en förstklassig produkt vars tillverkning tar hänsyn till hälsoaspekterna av det använda materialet samt designar bearbetningen , material och passform. Den interna kvalitetshanteringen tolkar de redan existerande rättsliga riktlinjerna för material som används ännu strängare än föreskrivet, så att skorna uppfyller de högsta kraven vad gäller kvalitet och hälsokompatibilitet. superfit LEGERO - helt enkelt bra skor.

SPOTTY gör inomhusinlärning att gå roligt: ??den här nya typen av inomhuslöpsko från superfit för de minsta tjejerna är inte bara fotled hög, så att foten i skon har en särskilt bra grepp, det är också något smalare snitt (M III). Så det passar också perfekt på mer känsliga tjejfötter. Som med alla superfit Här är tofflorens sula inte fläckande, halksäker och andas tack vare små lufthål. Det högkvalitativa textilmaterialet i mörkblått har förbättrats med hjärtan och en lila sula. Det praktiska kardborrbandet gör det enkelt att komma in och ut.

Produktdetaljer:
  • Material: Textil
  • Foder: Textil
  • Med praktisk kardborrfäste
  • icke-märkande sula

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

superfit Slipper fläckig blå
superfit Slipper fläckig blå
247 kr