superfit Slipper Bonny (medium ocean
Storleksguide Efterfråga storlek
Variant:
  • superfit Slipper Bonny (medium ocean
  • superfit Slipper Bonny pink kombi
  • superfit Slipper Bonny lila
  • superfit Slipper Bonny pink
  • +14

Pris
206 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A249060

superfit Slipper Bonny (medium ocean
Texten har översatts automatiskt.
"Varumärkeskvalitet från husets superfit - Stort ansvar för dina fötter!

Under paraplyet av Legero-skofabriken, skor av de tre märkena Superfit Legero och Think. Superfit är det ledande varumärket i Europa för barnskor. 98% av de barnläkare och ortopedkirurger som undersöktes bedömde Superfit-barnskor med högst poäng. Alla skor utvecklades i samarbete med medicinska specialister. Hälkåpa, avrullningssula, slip-in, innerfoder med andning och sulprofil är de viktigaste sakerna skon ""passar"" helt enkelt.

Legero strävar ständigt efter att använda den senaste tekniken för att se till att du får en förstklassig produkt vars tillverkning tar hänsyn till hälsoaspekterna av det använda materialet samt designar bearbetningen , material och passform. Den interna kvalitetshanteringen tolkar de redan existerande rättsliga riktlinjerna för material som används ännu strängare än föreskrivet, så att skorna uppfyller de högsta kraven vad gäller kvalitet och hälsokompatibilitet. superfit LEGERO - helt enkelt bra skor.

Den här eleganta toffeln i Mary Jane-stil har en praktisk kardborreknäppning som gör det enkelt att glida in och ger optimalt stöd. Yttersulan är särskilt lätt och flexibel för att säkerställa optimal bärkomfort. Dessutom förhindras oönskad färgning (icke-märkning). Perforeringen i yttersulan och innerfodret i ren bomull garanterar ett behagligt fotklimat. Toffeln ""Bonny"" är gjord av högkvalitativ textil och finns i trendiga färgkombinationer.

Produktdetaljer:
  • Material: Textil
  • Foder: textilfoder
  • Med kardborreband
  • Med halkfri sula
  • Bredd: medium (WMS)
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

superfit Slipper Bonny (medium ocean
206 kr