superfit Sand ale Polly grå (medium)
Storleksguide
Variant:
  • superfit Sand ale Polly grå (medium)
  • superfit Sand ale Polly blue (medium)
  • superfit Girls Sand ale Polly ljusgrå / rosa (medium)
  • superfit Girls Sand ale Polly blue / pink (medium)
  • superfit Girls Sand ale Polly pink / pink (medium)

Pris
516 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-7 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A260191

superfit Sand ale Polly grå (medium)
Texten har översatts automatiskt.
"Varumärkeskvalitet från husets superfit - Stort ansvar för dina fötter!

Under paraplyet av Legero-skofabriken, skor av de tre märkena Superfit Legero och Think. Superfit är det ledande varumärket i Europa för barnskor. 98% av de barnläkare och ortopedkirurger som undersöktes bedömde Superfit-barnskor med högst poäng. Alla skor utvecklades i samarbete med medicinska specialister. Hälkåpa, avrullningssula, slip-in, innerfoder med andning och sulprofil är de viktigaste sakerna skon ""passar"" helt enkelt.

För att förse dig med en produkt av högsta kvalitet strävar Legero ständigt efter att använda den senaste tekniken för att säkerställa att tillverkningsprocessen tar hänsyn till hälsoaspekterna av material som används samt utforma utförande, material och passform. Den interna kvalitetshanteringen tolkar de redan existerande rättsliga riktlinjerna för material som används ännu strängare än föreskrivet, så att skorna uppfyller de högsta kraven vad gäller kvalitet och hälsokompatibilitet. superfit LEGERO - helt enkelt bra skor.

Dessa småbarn Sand hela märket superfit består av en högkvalitativ kombination av slitstark mockaskinn och mjukt textilmaterial. Sandölen kan öppnas bredt med två kardborrfästen och anpassas optimalt till barnets fot. PU-sulan är särskilt lätt och flexibel för att stödja barnets äventyr på bästa möjliga sätt. Sandölen med namnet Polly är tillverkad i medelbredd (WMS-bredd ""M4"") och förfinad med diskreta blommor på axeln. Ett bekvämt läderfoder och det vadderade fotbädden i läder säkerställer maximal bärkomfort.

Produktdetaljer:
  • Material: mockaskinn / textil
  • Foder : Läderfoder
  • Med praktisk kardborrfäste
  • Med halksula
  • Bredd: medium (WMS)
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

superfit Sand ale Polly grå (medium)
516 kr