superfit Sand ale Flow green / blue
Storleksguide
Variant:
  • superfit Sand ale Flow green / blue
  • superfit Sand ale Flow blue (medium)
  • superfit Sand ale Flow grå / blå (medium)

Pris
516 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A260338

superfit Sand ale Flow green / blue
Texten har översatts automatiskt.
"Varumärkeskvalitet från husets superfit - Stort ansvar för dina fötter!

Under paraplyet av Legero-skofabriken, skor av de tre märkena Superfit Legero och Think. Superfit är det ledande varumärket i Europa för barnskor. 98% av de barnläkare och ortopedkirurger som undersöktes bedömde Superfit-barnskor med högst poäng. Alla skor utvecklades i samarbete med medicinska specialister. Hälkåpa, avrullningssula, slip-in, innerfoder med andning och sulprofil är de viktigaste sakerna skon ""passar"" helt enkelt.

För att förse dig med en produkt av högsta kvalitet strävar Legero ständigt efter att använda den senaste tekniken för att säkerställa att tillverkningsprocessen tar hänsyn till hälsoaspekterna av material som används samt utforma utförande, material och passform. Den interna kvalitetshanteringen tolkar de redan existerande rättsliga riktlinjerna för material som används ännu strängare än föreskrivet, så att skorna uppfyller de högsta kraven vad gäller kvalitet och hälsokompatibilitet. superfit LEGERO - helt enkelt bra skor.

Axeln på detta söta barn - Sandöl från Superfit består av högkvalitativt mockaskinn i kombination med slitstarkt textilmaterial. Sandölen kan öppnas bredt med hjälp av två kardborrfästen i framfoten och anpassas optimalt till barnets fot. PU-sulan är inte bara ett centralt designelement utan är också särskilt lätt och flexibelt för att stödja barnets naturliga rullrörelse. Detta tillsammans med den beprövade Superfit -fit för behaglig bärkomfort. Sandöl med namnet FLOW är utrustat med ett mjukt läderfoder och vadderat läderfotsäng - för maximal komfort.

Produktdetaljer:
  • Material: textil / mockaskinn
  • Foder: Läderfoder
  • Med praktisk kardborrfäste
  • Med halkfri sula
  • Bredd: medium (WMS)
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

superfit Sand ale Flow green / blue
superfit Sand ale Flow green / blue
516 kr