12% via appen | 10% via nätet
12% via appen | 10% via nätet
Leksaker & inredning:
Välj din rabattkod
Klicka häri
superfit Sand ale Fanni blå / rosa (medium)
Storleksguide
Variant:
  • superfit Sand ale Fanni blå / rosa (medium)
  • superfit Sand ale Fanni ljusgrå / rosa (medium)
  • superfit Girls Sand ale Fanni blue (medium)
  • superfit Girls Sand ale Fanni lila / rosa (medium)
  • superfit Girls Sand ale Fanni ljusgrå / rosa (medium)

Pris
516 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-7 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A260221

superfit Sand ale Fanni blå / rosa (medium)
Texten har översatts automatiskt.
"Varumärkeskvalitet från husets superfit - Stort ansvar för dina fötter!

Under paraplyet av Legero-skofabriken, skor av de tre märkena Superfit Legero och Think. Superfit är det ledande varumärket i Europa för barnskor. 98% av de barnläkare och ortopedkirurger som undersöktes bedömde Superfit-barnskor med högst poäng. Alla skor utvecklades i samarbete med medicinska specialister. Hälkåpa, avrullningssula, slip-in, innerfoder med andning och sulprofil är de viktigaste sakerna skon ""passar"" helt enkelt.

För att förse dig med en produkt av högsta kvalitet strävar Legero ständigt efter att använda den senaste tekniken för att säkerställa att tillverkningsprocessen tar hänsyn till hälsoaspekterna av material som används samt utforma utförande, material och passform. Den interna kvalitetshanteringen tolkar de redan existerande rättsliga riktlinjerna för material som används ännu strängare än föreskrivet, så att skorna uppfyller de högsta kraven vad gäller kvalitet och hälsokompatibilitet. superfit LEGERO - helt enkelt bra skor.

Axeln på denna tåstängda småbarn Sandöl består av en högkvalitativ kombination av lädertextil och är raffinerad med dekorativa sömmar samt flikar med band. Med hjälp av det praktiska kardborrfästet kan Sandöl öppnas bredt - detta garanterar enkel inträde och snabb förband. Dessutom kan skon anpassas optimalt till framfoten. Det högkvalitativa läderfodret och den vadderade lädersålen gör att du får en behaglig bärkomfort. Den stabila yttersulan är profilerad med hjärtan som har halkskydd vid gång. Denna sandöl med namnet Fanni är den perfekta följeslagaren under sommaren.

Produktdetaljer:
  • Material: mockaskinn / textil
  • Foder: Läderfoder
  • Med praktisk kardborrfäste
  • Med halksula
  • Bredd: medium (WMS)
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

superfit Sand ale Fanni blå / rosa (medium)
516 kr