superfit Pojkar låga skor Moppy ljusblå / gul (medium)

superfit Pojkar låga skor Moppy ljusblå / gul (medium)


Storleksguide
Variant:
  • superfit Pojkar låga skor Moppy ljusblå / gul (medium)
  • superfit Girls Low sko Moppy pink (medium)

Pris
620 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-7 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A287537

superfit Pojkar låga skor Moppy ljusblå / gul (medium)
Texten har översatts automatiskt.
"Varumärkeskvalitet från husets superfit - Stort ansvar för dina fötter!

Under taket på Legero-skofabriken, skor från de tre varumärkena Superfit Legero och Think. Superfit är det ledande varumärket i Europa för barnskor. 98% av de undersökta barnläkarna och ortopediska kirurger bedömde Superfit-barnens skor med det högsta märket. Alla skor utvecklades i samarbete med medicinska specialister. Det är de viktigaste sakerna att få klack, avrullningssula, innersula, andningsfoder och sulprofil. skon helt enkelt ""passar"".

För att ge dig en förstklassig produkt, där inte bara utformas, material och passform utan också hälsoaspekterna av användningen av materialböcker, Legero strävar ständigt efter att använda den nya tekniken. Den egna kvalitetsstyrningen tolkar de redan befintliga lagliga riktlinjerna för material som gör nya strängare än föreskrivs, så att skorna de högsta standarderna för kvalitet och hälsokompatibilitet. superfit LEGERO - helt enkelt bra skor.

Denna populära vandringsmodell från husets superfit fängslar tack vare sin charmiga design i moderna kontrastfärger och trendiga neonfärgade accenter. Men visas för spädbarn och småbarn är också funktion: en robust fram- och hälkappa, som är bearbetad i fodret, ger skydd och stabilitet. Ädla lädermaterial, både på utsidan och på hela insidan, ger en andningsbar och slitstark rullskor. Gångsulan är extra mjuk, flexibel och superlätt och ger därmed högsta bärkomfort. Tack vare snörningen kan modeller inte bara öppnas breda ramar, utan kan också anpassas perfekt till respektive baksida av barnets fot. Den avtagbara innersula kan vid behov bytas snabbt och enkelt när som helst. MOPPY, den perfekta följer lagrarna för de första stegen i livet, finns i WMS-Wide M IV.

produktinformation:
  • Material: mocka / effektläder
  • Foder: Läderfoder
  • Med snörning
  • Med halkfri sål
  • Bredd: medium
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

superfit Pojkar låga skor Moppy ljusblå / gul (medium)
620 kr