superfit Lågsko Star light white (medium)

superfit Lågsko Star light white (medium)


Storleksguide
Variant:
  • superfit Lågsko Star light white (medium)
  • superfit Lågsko Star ljusrosa (medium)

Pris
516 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-7 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A261025

superfit Lågsko Star light white (medium)
Texten har översatts automatiskt.
"Varumärkeskvalitet från husets superfit - Stort ansvar för dina fötter!

Under paraplyet av Legero-skofabriken, skor av de tre märkena Superfit Legero och Think. Superfit är det ledande varumärket i Europa för barnskor. 98% av de barnläkare och ortopedkirurger som undersöktes bedömde Superfit-barnskor med högst poäng. Alla skor utvecklades i samarbete med medicinska specialister. Hälkåpa, avrullningssula, slip-in, innerfoder med andning och sulprofil är de viktigaste sakerna skon ""passar"" helt enkelt.

För att förse dig med en produkt av högsta kvalitet strävar Legero ständigt efter att använda den senaste tekniken för att säkerställa att tillverkningsprocessen tar hänsyn till hälsoaspekterna av material som används samt utforma utförande, material och passform. Den interna kvalitetshanteringen tolkar de redan existerande rättsliga riktlinjerna för material som används ännu strängare än föreskrivet, så att skorna uppfyller de högsta kraven vad gäller kvalitet och hälsokompatibilitet. superfit LEGERO - helt enkelt bra skor.

Stjärnljus är en riktig blickfång bland barnvandrarna. En kombination av slitstark mockaskinn och visuellt tilltalande effektläder. Bekväm och snabb på- och avtagning möjliggörs av två kardborrfästen som kan öppnas särskilt brett. Den sportiga yttersulan med stjärnmönster är mycket flexibelt utformad för att stödja den naturliga rullningsrörelsen hos ett barns fot. Interiören är gjord av hög kvalitet Arnedry®. Som läderutseende - praktiskt taget effektivare: Arnedry®-foder garanterar optimal andningsförmåga och har samtidigt en termoreglerande effekt - torra fötter är resultatet. Denna inlärningssko som kallas Star light är tillverkad i medelbredd (WMS-bredd ""M3"") och kombinerar alla viktiga funktionella egenskaper hos en barnsko med en modern design.

Produktdetaljer:
  • Material: mocka / effektläder
  • Foder: Läderfoder
  • Med praktisk kardborrfäste
  • Med halkfri sula
  • Bredd: medium (WMS)
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

superfit Lågsko Star light white (medium)
516 kr