superfit Girls Slipper Spotty blue
Storleksguide Efterfråga storlek
Variant:
  • superfit Girls Slipper Spotty blue
  • superfit Pojkespedal Spotty blue

Pris
218 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A287630

superfit Girls Slipper Spotty blue
Texten har översatts automatiskt.
Varumärkeskvalitet från husets superfit - Stort ansvar för dina fötter!

Under taket på Legero-skofabriken, skor från de tre varumärkena Superfit Legero och Think. Superfit är det ledande varumärket i Europa för barnskor. 98% av de undersökta barnläkarna och ortopediska kirurger bedömde Superfit-barnens skor med det högsta märket. Alla skor utvecklades i samarbete med medicinska specialister. Det är de viktigaste sakerna att få klack, avrullningssula, innersula, andningsfoder och sulprofil. skon passar helt enkelt.

För att förgrava dig med en förstklassig produkt, i vilka produktioner inte bara utformas, material och passform, utan också hälsoöverskridande av det använda materialet är med hjälp av strävar Legero ständigt efter att använda den nya tekniken. Den interna kvalitetsstyrningen tolkar de redan befintliga lagliga riktlinjerna för material som gör nya striktare än föreskrivs, så att skorna de högsta standarderna för kvalitet och hälsokompatibilitet. superfit LEGERO - helt enkelt bra skor.

Denna bekanta och västra lätta toffel från superfit för spädbarn och småbarn är den perfekta uppsättningen för de första stegen: modeller för alla vandrande nybörjare har en extremt tunn och ultraflexibel sula. Den ankelhöga formen ger små fötter stabilt stöd och ytterligare skydd, den slitstarka textilen med trendiga Print-funktioner tillsammans med det andningsbara bomullsfodret garanterar perfekt klimatkomfort. Med kardborrfästet kan toffeln öppnas brett och därmed tas på och tas av snabbt och enkelt. Den flexibla sulan fläckar inte heller och har också små lufthål som garanterar optimal ventilation - vare sig det är hemma, jag förskolan eller i dagis. SPOTTY från superfit tillverkare i WMS-bredden M III.

produktdetaljer:
  • Material: textil
  • Foder: textilfoder
  • Med praktisk kardborrfäste
  • >
  • Sål utan markering

Tillbehör

Pris
72 kr
Pris
72 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

superfit Girls Slipper Spotty blue
218 kr