Rabatt - allt för resan 🚗
Rabatt - allt för resan 🚗
10% rabattkod:
KIW13736
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

superfit Girls Sand ale Polly ljusgrå / rosa (medium)
Tillfälligt slutsåld
Storleksguide Efterfråga storlek

Pris
350 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A288025

superfit Girls Sand ale Polly ljusgrå / rosa (medium)
Texten har översatts automatiskt.
"Varumärkeskvalitet från husets superfit - Stort ansvar för dina fötter!

Under taket på Legero-skofabriken, skor från de tre varumärkena Superfit Legero och Think. Superfit är det ledande varumärket i Europa för barnskor. 98% av de undersökta barnläkarna och ortopediska kirurger bedömde Superfit-barnens skor med det högsta märket. Alla skor utvecklades i samarbete med medicinska specialister. Det är de viktigaste sakerna att få klack, avrullningssula, innersula, andningsfoder och sulprofil. skon passar helt enkelt "".

För att grava med en förstklassig produkt, i produktionen, för den automatiska designbearbetningen, materialet och passformen, även hälsoskydd av de använda materialen som används Legero strävar ständigt efter att använda den nya tekniken. Den egna kvalitetsstyrning tolkar de redan befintliga lagliga riktlinjer för material som gör nya strängare än förskrivs, så att skorna de högsta standarderna för kvalitet och hälsokompatibilitet. superfit LEGERO - helt enkelt bra skor.

Denna sand som alla heter POLLY för spädbarn and småbarn from Superfit ÄR den Perfekta följeslagaren för de Första Stegen på Sommaren. Det Övre materialet BESTAR AV mocka AV Hög Kvalitet i Kombination Med Ett mjukt Textilmaterial. Diskreta Små blommor på axeln förtrollar varje Flickas hjärta. Sanden alla för barn Kan öppnas Bredt please vare de båda kardborrbanden och kan justeras individuellt efter respektive barns fot. Sulan är extremt mjuk, flexibel och superlätt så att rullningsrörelsen kan ske så naturligt som används. Det gosiga läderfodret och skinnfodralet ökar bärkomforten ännu mer.

produktdetaljer:
  • Material: Mockaskinn / textil
  • foder: läderfoder
  • Med praktisk kardborrfäste
  • Med halkfri sula
  • Bredd: medium (WMS)
"

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
91 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: superfit Girls Sand ale Polly ljusgrå / rosa (medium)
4.5
45 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 34
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 3
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare