superfit Girls Sand ale Lettie ljusgrå / rosa (medium)
Storleksguide
Variant:
  • superfit Sand ale Lettie red (medium)
  • superfit Sand ale Lettie smoke kombi medium)
  • superfit Girls Sand ale Lettie ljusgrå / rosa (medium)

Pris
385 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A289907

superfit Girls Sand ale Lettie ljusgrå / rosa (medium)
Texten har översatts automatiskt.
Varumärkeskvalitet från huset superfit - Stort ansvar för dina fötter!

Skor av de tre märkena Legero, Legero och Think tillverkas under paraplyet av skofabriken Legero. Superfit Legero och Think tillverkas. Superfit Legero är det ledande varumärket i Europa när det gäller barnskor. 98 % av de tillfrågade barnläkarna och ortopederna gav Legeros barnskor högsta betyg. Superfit -barnskor med högsta betyg. Alla skor har utvecklats i samarbete med specialister. Hälkappan, avrullningssula, slip-in, ventilerande foder och sula-profil är det viktigaste; skon "passar" helt enkelt.

För att säkerställa att du får en förstklassig produkt, vars tillverkning inte bara tar hänsyn till Design , utförande, material och passform, utan även till hälsoaspekterna av de använda materialen, strävar Legero ständigt efter att använda den senaste tekniken. Företagets eget kvalitetsledningssystem gör de rättsliga riktlinjerna för de använda materialen ännu strängare än vad som är föreskrivet, så att skorna uppfyller de högsta kraven när det gäller kvalitet och hälsokompatibilitet. superfit LEGERO - helt enkelt bra skor.

Denna söta Sand ale för spädbarn och småbarn från huset superfit kombinerar modern es Design med maximal komfort. Ovandelen är tillverkad av högkvalitativt, fint skimrande effektläder och avslutas med en lekfull fjärilsapplikation på framfoten. Särskilt anmärkningsvärd är den lätta och flexibla yttersulan, som lovar högsta möjliga gångkomfort och optimalt stödjer den naturliga rullande rörelsen hos barnets fot. Det mjuka och smidiga läderfodret förhindrar smärtsamma tryckpunkter på de små barnens fötter, medan lädersulan också garanterar en bekväm känsla. Två praktiska kardborreknäppningar säkerställer enkel på- och avtagning samt optimal anpassning till barnets fot. Sand ale med namnet LETTIE finns i bredd M IV.

Produktdetaljer:
  • Material: effekt läder
  • Foder: läderfoder
  • Med praktisk kardborreknäppning
  • Med halkfri sula
  • Vikt: medium (WMS)

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
91 kr
Pris
91 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: superfit Girls Sand ale Lettie ljusgrå / rosa (medium)
4.5
20 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 17
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

superfit Girls Sand ale Lettie ljusgrå / rosa (medium)
superfit Girls Sand ale Lettie ljusgrå / rosa (medium)
385 kr