superfit Boys Baby Walker Flexy blå kardborrband

superfit Boys Baby Walker Flexy blå kardborrband


Storleksguide

Pris
655 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A287619

superfit Boys Baby Walker Flexy blå kardborrband
Texten har översatts automatiskt.
Varumärkeskvalitet från husets superfit - Stort ansvar för dina fötter!

Under paraplyet från Legero-skofabriken, skor från de tre varumärkena Superfit Legero och Think. Superfit är det ledande varumärket i Europa för barnskor. 98% av de undersökta barnläkarna och ortopediska kirurger bedömde Superfit-barnens skor med det högsta märket. Alla skor utvecklades i samarbete med medicinska specialister. Det är de viktigaste sakerna att få klack, avrullningssula, innersula, andningsfoder och sulprofil. skon passar helt enkelt.

För att förgräva dig med en förstklassig produkt, i vilka produktioner inte bara utformas, material och passform utan också hälsoöverskridande av användningen av material som tas ut med den aktuella strävar Legero ständigt efter att använda den nya tekniken. Den egna kvalitetsstyrningen tolkar de redan befintliga lagliga riktlinjerna för material som gör nya strängare än föreskrivs, så att skorna de högsta standarderna för kvalitet och hälsokompatibilitet. superfit LEGERO - helt enkelt bra skor.

FLEXY är en ny rullator från superfitens hus. Namnet säger allt: den speciellt skapade yttersulan har speciella flexzoner som ser modeller anmärkningsvärt mjuk och flexibel. Tillsammans med den mjuka, avtagbara innersulan och läderfodret ger dessa skor alla barn och känsla av att gå barfota. Detta gör det definitivt lättare för de små att vänja sig med robusta skor! Det övre materialet innehåller av högkvalitativ velour och handskmjukt nappaläder. Det praktiska, breda kardborrfästet ger optimal justerbarhet, och modeller kan också öppnas uppfödda, vilket också ger snabb åtkomst. FLEXY, en idealisk följeslagare för de första stegen, erbjudanden i WMS-uppfödda M IV.

produktdetaljer:
  • Material: nappaläder / mocka
  • foder: läderfoder
  • Med kardborrfäste
  • Med halkfri sula
  • Bredd: medium (WMS)

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

superfit Boys Baby Walker Flexy blå kardborrband
655 kr