superfit Boots Icebird Charcoal Kombi (bred)

superfit Boots Icebird Charcoal Kombi (bred)


Storleksguide

Pris
826 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A215339

superfit Boots Icebird Charcoal Kombi (bred)
Texten har översatts automatiskt.
"Varumärkeskvalitet från husets superfit - Stort ansvar för dina fötter!

Under paraplyet av Legero-skofabriken, skor av de tre märkena Superfit Legero och Think. Superfit är det ledande varumärket i Europa för barnskor. 98% av de barnläkare och ortopedkirurger som undersöktes bedömde Superfit-barnskor med högst poäng. Alla skor utvecklades i samarbete med medicinska specialister. Hälkåpa, avrullningssula, slip-in, innerfoder med andning och sulprofil är de viktigaste sakerna skon ""passar"" helt enkelt.

Legero strävar ständigt efter att använda den senaste tekniken för att se till att du får en förstklassig produkt vars tillverkning tar hänsyn till hälsoaspekterna av det använda materialet samt designar bearbetningen , material och passform. Den interna kvalitetsstyrningen tolkar de redan existerande rättsliga riktlinjerna för material som används ännu strängare än föreskrivet, så att skorna uppfyller de högsta kraven när det gäller kvalitet och hälsokompatibilitet. superfit LEGERO - helt enkelt bra skor.

Denna barnkänga förstår sig själv som en perfekt följeslagare för den kalla årstiden. GORE-TEX® varm foder säkerställer optimal värmeisolering och vattentäthet samtidigt som den bibehåller hög andningsförmåga. Bekväm på- och avklädning möjliggörs av den praktiska dragkedjan på sidan. Den superlätta och flexibla yttersulan garanterar en särskilt behaglig bärkomfort och bra grepp. Överdelen består av en slitstark mocka-textilkombination och innersulan är avtagbar. Modellen Icebird erbjuder tillräckligt med frihet för bredare barns fötter.

Produktdetaljer:
  • Material: mockaskinn / Tecno / textil
  • Mat : Varm mat
  • Med halksula
  • Bredd: bred (WMS)
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

superfit Boots Icebird Charcoal Kombi (bred)
826 kr