superfit Baby rullator Saturnus brun (bred)

superfit Baby rullator Saturnus brun (bred)


Storleksguide
Variant:
  • superfit Baby rullator Saturnus brun (bred)
  • superfit Baby rullator Saturnus blå (bred)

Pris
619 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-7 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A260965

superfit Baby rullator Saturnus brun (bred)
Texten har översatts automatiskt.
"Varumärkeskvalitet från husets superfit - Stort ansvar för dina fötter!

Under paraplyet av Legero-skofabriken, skor av de tre märkena Superfit Legero och Think. Superfit är det ledande varumärket i Europa för barnskor. 98% av de barnläkare och ortopedkirurger som undersöktes bedömde Superfit-barnskor med högst poäng. Alla skor utvecklades i samarbete med medicinska specialister. Hälkåpa, avrullningssula, slip-in, innerfoder med andning och sulprofil är de viktigaste sakerna skon ""passar"" helt enkelt.

För att förse dig med en produkt av högsta kvalitet strävar Legero ständigt efter att använda den senaste tekniken för att säkerställa att tillverkningsprocessen tar hänsyn till hälsoaspekterna av material som används samt utforma utförande, material och passform. Den interna kvalitetshanteringen tolkar de redan existerande rättsliga riktlinjerna för material som används ännu strängare än föreskrivet, så att skorna uppfyller de högsta kraven vad gäller kvalitet och hälsokompatibilitet. superfit LEGERO - helt enkelt bra skor.

Den här populära rullstolen är tillverkad av högkvalitativt och slitstark mockaskinn och har ett mjukt läderfoder. Den beprövade Superfit-kardborreförslutningen ger ett bra grepp och varorna garanterar en perfekt passform. Den förlängda PU-frontkåpan skyddar inte bara mot slitage utan säkerställer också den omisskännliga designkaraktären hos denna rullatormodell. Yttersulan är särskilt lätt och flexibel och stöder därmed den naturliga rullande rörelsen på barnets fot. Denna modell som heter Saturnus har också en avtagbar lädersula. Utmärkt i WMS-bredd ""W4"" (bred), ger barnvagnen tillräckligt med frihet för bredare barns fötter.

Produktdetaljer:
  • Material: mockaskinn
  • Foder: Läderfoder
  • Med praktisk kardborrfäste
  • Med halkfri sula
  • Bredd: bred (WMS)
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

superfit Baby rullator Saturnus brun (bred)
619 kr