superfit baby löparsko Saturnus blå (medium)

superfit baby löparsko Saturnus blå (medium)


Storleksguide

Pris
568 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A260952

superfit baby löparsko Saturnus blå (medium)
Texten har översatts automatiskt.
"Varumärkeskvalitet från husets superfit - Stort ansvar för dina fötter!

Under paraplyet av Legero-skofabriken, skor av de tre märkena Superfit Legero och Think. Superfit är det ledande varumärket i Europa för barnskor. 98% av de barnläkare och ortopedkirurger som undersöktes bedömde Superfit-barnskor med högst poäng. Alla skor utvecklades i samarbete med medicinska specialister. Hälkåpa, avrullningssula, slip-in, innerfoder med andning och sulprofil är de viktigaste sakerna skon ""passar"" helt enkelt.

För att förse dig med en produkt av högsta kvalitet strävar Legero ständigt efter att använda den senaste tekniken för att säkerställa att tillverkningsprocessen tar hänsyn till hälsoaspekterna av material som används samt utforma utförande, material och passform. Den interna kvalitetshanteringen tolkar de redan existerande rättsliga riktlinjerna för material som används ännu strängare än föreskrivet, så att skorna uppfyller de högsta kraven vad gäller kvalitet och hälsokompatibilitet. superfit LEGERO - helt enkelt bra skor.

Denna moderna e-lära sig att gå sko från huset Superfit kombinerar modern it Design med maximal komfort. Särskild uppmärksamhet ägnas den superlätta yttersulan, som erbjuder bästa gångkomfort på grund av dess höga flexibilitet. Tack vare det praktiska kardborrfästet kan det sättas på och tas av snabbt och har ett bra grepp. Denna modell som heter Sport 7 Mini består av en slitstark och högkvalitativ kombination av mockaskinn och textilmaterial. Det bekväma textilfodret och den avtagbara lädersulan ger extra bärkomfort. Denna inlärningssko är tillverkad i medelbredd (WMS-bredd ""M4"") och inspirerar i olika sportiga färgvarianter.

Produktdetaljer:
  • Material: mockaskinn
  • Foder: Läderfoder
  • Med snörning för perfekt passform på foten
  • Med halksula
  • Bredd: medium (WMS)
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

superfit baby löparsko Saturnus blå (medium)
superfit baby löparsko Saturnus blå (medium)
568 kr